Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczę ośmionożne

Obejrzałam "dziewczynę z tatuażem"

Polecane posty

Gość dziewczę ośmionożne

Czy ktoś czytał książkę? Czy w książce też było takie durne zakończenie?

Gość a jak sonczyl sie film?
:O

Gość dziewczę ośmionożne
film skończył się na tym, że dziewczyna z tatuażem kupiła gościowi kurtkę i widziała go z inną babką, wyrzuciła kurtkę do kosza i odjechała na motorze,

Gość Kotkagar
A film tez beznadziejny byl :-( Tylko Daniel byl ok a reszta adaptacja, sceny to dno i wodorosty :-(

Gość dziewczę ośmionożne
warto przeczytać całą trylogię?

też mnie zasmuciło zakończenie, żałowałam,że ta laska nie pozwoliła mu zginąć, glupi koootas, biedna dziewczyna :( przytuliłabym ją :(

Gość Qwewqwewq
film i ksiażka super, zakończenie tez mnie zdenerwowało, ale takie musiało byc, bo są kolejne części.

obejrzyjcie sobie w skandynawskiej wersji, "dziewczyna, ktora igrala z ogniem". jest na zalukaj, dla mnie duzo lepsza, niz naglosniona dziewczyna z tatuazem.

Gość dziewczę ośmionożne
Właśnie postać Lisabeth mnie zachwycila, ta dziewczyna miała w sobie takie niewytłumaczalne piękno.

Gość w 3ciej czesci
konczy sie ze pija wino na jachcie i nasteouje eksplozja. nie wiadomo czy przezyja nie wiadomo czy wysadzil jacht bruno czy malik prawdopodobnie bedzie 4ta czesc

Gość smutna bez usmiech
Hej a sa kolejne czesci ksiazki juz jako film? Ja czytalam wszystkie czesci i mi.sie podobalo.

Nie ogladalam filmu, ale pierwsza czesc ksiazki tak sie wlasnie zakonczyla. Warto przeczytac. Zdecydowanie. Zwlaszcza ze druga czesc jest jeszcze lepsza niz pierwsza.

Gość zima zaskoczyła mnie
książka zdecydowanie lepsza najlepsza część druga nie polecam filmu po książce - można się rozczarować

ta aktorka w sensie? mi też sie spodobala, byla taka niewinna, bezpretensjonalna, az jak ten zbokol ją zgwałcił to było mi autentycznie żal, a zwykle na filmach laski są tak sukowate,że nie budzą wspołczucia (bez urazy )

Gość on1234567
Cala trylogia jest super. I ksiazki i filmy ale tez polecam sięgnąć po szwedzką produkcję .Amerykanie skopali totalnie.

Gość Qwewqwewq
jest tez film - tzn druga cześc w wersko szwedzkiej, i to całkiem udana. Szwedzka niewiele ustępuje tek amerykańskiej, widziałam obie. Mnie zakończenie wnerwiło, i zaraz sciągnęłam e-booka i zaczełam czytac drugą częśc, bo chciałam wiedziec co bedzie dalej.

Według mnie warto przeczytać cała trylogie, jak już się zacznie nie można się od niej odciągnąć. A wracając do filmów, podobno szwedzkie wersje są bardzo dobre, lepsze niż wersja amerykańska, ja sama nie oglądałam, ale słyszałam już sporo pochlebnych opinii.

Gość Qwewqwewq
to straszne że Larsson zmarł, ta cała seria jest swietna, choc ta Lisbet sprawia nieco niereale wrazenie, ale i tak jest spoko...

Gość ewfcweaf
Skandynawska ekranizacja lepsza:) Noomi Rapace też jakoś bardziej przypadła mi do gustu. Polecam obejrzec całą trylogię: Millennium: Meżczyzni, ktorzy nienawidza kobiet, Dziewczyna która igrała z ogniem i Zamek z piasku, który runął

Gość dziewczę ośmionożne
czyli genralnie Lisabeth i Mikael na końcu są razem, tak?

przeczytalam Millenium i obejrzalam 3 czesci filmu.Lubie szwedzkie kino -ogladam ostatnio serie o dziennikarce Annice-z rubryki kryminalnej.

Gość ewfcweaf
Może w 4 części by byli, ale niestety pisarz nie dokończył książki, bo zmarł.

Gość ewfcweaf
sorry. Cofam pytanie :p