Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iniquitinini

Chciałbym by moja dziewczyna była dziewicą

Polecane posty

Gość iniquitinini

a spotykam takie ktore miały 1-5 chlopakow. Smutne

Gość IMO12391
Musisz obniżyć wymagania...wiekowe...tak gdzieś do szkoły podstawowej. :classic_cool:

Gość najgorzej jak kobieta miala
10 albo wiecej partnerow

buahaha też mi coś. 5 parnterów to jest nic zresztą 10 czy 20 też nie jest niczym złym. Musisz zmienić mentalność i nastawienie.

Gość dsfgdg
ja miałam okolo 10 a mój facet to prawiczek. przyznalam mu sie do 1

Gość nie wiem ale
jak laska powie że jest dziewica to od razu obelgi na nia że musi byc brzydka ze głupia itp a jak powie ze nie dziewica to zaś że kurvvva i puszczalska więc jak do hoooja ? czego chcecie ?

Gość ja bym nie tknal kijem
takiej co miala wiecej niz 2

nie wiem ale Ci co mówią, że "kurwa i puszczalska" bo nie jest dziewicą to zwykłe oszołomy, wieśniaki i ograniczone imbecyle więc takimi się nie przejmuj :D

Gość do studenciak
prawiczek do takiej co miala 5 albo wiecej zwyczajnie nie pasuje. ja takie dziewczyny szanuje, ale nie pasowalbym do takiej

Gość dsfgdg
no wkoncu kobieta ma takie samo prawo do zabawy i zdobywania doswiadczen seksualnych jak mezczyzna

ja bym nie tknal kijem Zacznijmy od tego, że jeszcze nigdy żadnej nie tknąłeś i długo jeszcze nie tkniesz ... jakiejkolwiek :D

Jak szanujesz to ok. Wiem, że jest jakaś strona poświęcona właśnie prawiczkom i dziewicom. Ta strona ma pomagać takim poznawać się nawzajem w realu. Poszukaj w google.

Gość do studenciak
nie szukam dziewicy, nie jestem tez katolikiem. po prostu szukam takiej co bedzie do mnie pasowac

Gość xoxoblueberry
IMO12391: czemu akurat do szkoły podstawowej? !? ;/ ja mam 19 lat i jestem dziewicą! i wcale się tego nie wstydzę, ponieważ dzisiejszy świat to jeden wielki burdel. a na dziewczyny patrzy się tylko przez pryzmat laski 'chwilówki' . żeby się kochać trzeba kochać ludziska!

xoxoblueberry Seks to seks. Można go uprawiać będąc w różnych relacjach z drugim człowiekiem a nie tylko w wieloletnim związku przepełnionym miłością. Poza tym bycie dziewicą w wieku 19 to żadna chluba. Znaleźć chłopaka ci to nie pomoże.

Gość xoxoblueberry
żadna chluba bo co? hahaha no smieszny czlowieku chyba jesteś. może źle zrozumiałeś, ale nie jestem typem laski, która najpierw daje a potem jest z tym facetem w związku (w wielu przypadkach tak jest). no chociaż i to nie do końca pewne, bo panna, która szybko ci się odda, szybko odda się tez innemu. nie wiem, może facetom podobają się zużyte słoiki, które zostały zaliczone przez 1/2 kolesi z miasta. w sumie o gustach się nie dyskutuje :D

"zużyte słoiki"? A ty kim jesteś? nie odpakowaną konserwą? Uważaj, bo się przeterminujesz.

Gość dziumdziulaczek
do xoxoblueoberry w końcu jakaś normaln a dziewczyna. seks powinin byc czymś wyjątkoswym i tylko z ukochanym. osobiście uważam że seks z kims kogo sie nie kocha jest obrzydliwy. ślina,śluz,sperma i ogólnie obcy dotyk...fuj, już o oralu nie wspomne.

Gość Okloakmnbatga
Bluoberry .... Jagoda R????

Gość xoxoblueberry
spokojna twoja głowa, o mnie ty się nie martw

dziumdziulaczek ale ty jesteś pomylona haha. Do łóżka idzie się zazwyczaj z kimś kto ci się podoba i kto cię pociąga a nie z oślizgłym i nieumytym grubasem- no chyba, że tylko tacy na ciebie lecą dlatego tak piszesz :D :classic_cool: Poza tym pierdolenie, że "seks tylko z kimś kogo się kocha" nie jestem żadną zasadą ani fundamentem tego świata. Seks od miłości można oddzielić a więc człowiek został stworzony tak, że może uprawiać seks z kimś kto po prostu go pociąga :classic_cool:

studenciak - Ty chyba w ogóle nie uprawiasz bo ciągle o tym piszesz.

Gość 3426237453
ja chce kobiety która czysta i nie miała chujów trzysta :D

Gość dsfgdg
dziewica która jest dziewicą bo czeka na prawdziwą miłość umrze jako stara panna-dziewica :D taka miłość to w książkach dla małych dziewczynek :) a w zyciu trzeba sie dopasowac z drugą osobą, także pod względem seksualnym

Gość obiektywnym okiem
Chciałbym by moja dziewczyna była dziewicą Niemożliwe w tym świecie pełnym kurw :D

Gość xoxoblueberry
whedił - słuszna uwaga haha. studenciak- "nie jestem żadną zasadą ani fundamentem tego świata." to, to juz raczej wiemy :D - taki malutki wniosek z twojego bardzo płytkiego myslenia na temat seksu i pociągu fizycznego do drugiego czlowieka.

whedif, po prostu lubie cisnąć noł lajfom i oszołomom :D A nawet nie cisnąc co sprowadzać ich na lepsza drogę życia i normalność :D A ty jak tam, straciłaś już dziewictwo? poznałaś kogoś ciekawego? 3426237453 Szkoda, że żadna ciebie nie chce- oszołoma i katozjeba :D

Gość romeo ajaja ja mor
zdziwiłbym się jak bym spotkał 20 paroletnią dziewicę ale chyba bym się jej oświadczył jeśli by była ładna oczywiście ;)

romeo ajaja ja mor Buahaha co za życiowe ambicje- poślubić ładną dziewicę. Nieważne, że głupia, niewykształcona, tępa, niewychowana- ważne, że DZIEWICA! Jak ja kocham takie ograniczone myślenie :D

dla mnie zarówno postawa studenciaka jak i autora jest chora jeden się zafiksował pro, drugi anty