Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hej dziewczyno hej niebogo

Mogłabyś być z facetem, który popiera PO?

Polecane posty

Gość Hej dziewczyno hej niebogo

Taki facet nie wydaje Ci się miałki, nijaki, bez własnego zdania, rozmemłany i niemęski?

Gość mariola/;p
rudy donald to szukja kaszubska

Gość stop lemingom
lemingi to wrzod na dupie narodu

Przecież te dopłaty były żałośnie niskie a teraz są już w ogóle śmieszne. 10% wartości odsetek? Czyli przy kredycie 200tys dostaniemy od państwa mniej niz 10 tys dofinansowania. Dobra zagrywka żeby wciągnąć jakiegoś naiwniaka w kredyt.

Gość dziewczyna 27 lat
no ja bym nigdy z powcem nie byla jeszcze na początku ich rządów, można było się zastanawiać a teraz uważam, że to najgorsza władza od czasów piastów i jak facet by na nich głosował to znaczy, że byłby totalnie niezorientowanym z rzeczywistości młotkiem

Gość Dede;
dziewczyna 27 lat a kogo w takim razie propponujesz ?

Gość Tylko wojna
A ja nie mógłbym być z PISowcem..Polityka Kaczyńskiego i jego populistyczne podejście do narodu obraża mój intelekt

Gość rzad tuska to najgorszy
rzad w historii polski

@ Anty PIS Czytaj ze zrozumieniem - 10% ODSETEK od kredytu nie 10% kredytu.

Gość kontrabas
Tylko CZŁONEK z NSDAP

Gość acaaaaaaaa
nie

Gość offerma
"Czytaj ze zrozumieniem - 10% ODSETEK od kredytu nie 10% kredytu." 123 człowieku, "rozumienie" u członka "sekty antypisa", no proszę cię. gdyby bydło cokolwiek rozumiało to ta banda złodziei nie miała by racji bytu. a tak mamy "elytę" która od 20 lat doi ten zidiociały naród przy popaciu takich przygłupów.

Gość offerma
"a kogo w takim razie propponujesz ?" 123 może kogoś kto nie należy do "grupy trzymającej władzę", co? nie przyszło ci do głowy żeby zagłosować na kogoś ktogo nie chwalą w telewizji rozmaite "stokrotki" i inne "autorytety moralne"? naprawdę na brak partii politycznych w polsce narzekać nie możemy więc nie bardzo na miejscu jest to pytanie. szczególnie po aferze rywina i po tym co przez ostatnie lata wyprawia PO. co trzeba zrobić żebyście nie byli tak ogłupiali? nie wystarczy wam fakt systemowej eksterminacji polaków przez taką np "służbę zdrowia" w której kolejki do specjalistów zaczynają się od miesięcy a kończą na latach? nie wystarczają wam podwyżki cen wszystkiego, podniesienie wieku emerytalnego i podatków? przekręty przy autostradach i stadionach? jak bardzo trzeba was upodlić żebyście wreszcie przestali się łasić do tych którzy was gnoją?

Gość offerma
no to już po prostu słów nie ma. taka jesteś naprawdę głupia że nie rozumiesz różnicy między "mieszkaniem na swoim" a "mieszkaniem dla młodych"? to dwa zupełnie różne programy nie mające ze sobą nic wspólnego. a ten do którego dałaś idiotko link to w ogóle nie funkcjonuje. jak można być tak żałosnym głąbem?

Gość offerma
napiszcie mi jedną ważną rzecz którą w ciągu swoich rządów platforma zmieniła na lepsze a przestanę wam ubliżać. a jeżeli nie potraficie to znaczy że w pełni zasługujecie na opinię bezmózgich, sterowanych propagandą baranów.

Gość pro offerma
no jak to co zrobil Tusk dobrego nooo zaraz hmmm moment ...

Gość pro offerma
a te 300 miliardow to Sikorski jeszcze nie przyniosl w zebach ? nie ? to mysle dalej ;)

Gość offerma
szczerze mówiąc to nawet gdyby przyniósł to nie jest nic ważnego. większość tych kwot już jest zapisana wstępnie w planach na kolejne lata i tej idiotycznej obietnicy PO nie wzięła sobie z powietrza. bzdurne gadanie o tym że "tylko my możemy to załatwić" można se w buty włożyć. PO przez całe swoje rządy nie sprzeciwiła się decyzjom zapadającym w berlinie, paryżu czy brukseli jakie by one nie były.

@Anty Pis Nie ma to jak szastać artykułem, w którym piszą o wprowadzeniu czegoś od 2014 roku, a w dyskusję włącz się jak nabędziesz trochę kultury a tego niestety nie uczą na maturze i trzeba nabyć samemu.

Gość la la la la
glosowanie na PO to obciach porownywalny z zajmowaniem miejsc parkingowych niepelnosprawnym

Gość brunetow nie ma
@Hej dziewczyno hej niebogo Krotko: Z PO-owcem. Tak. zdecydowanie zastanowilabym sie natomiast nad PIS-owcem.

Gość offerma
" nie słyszałem o żadnym programie pomocowym " Mieszkanie na Swoim"." 123 no po prostu słów nie ma na to, jak można być takim fanatycznym zjebem? to jest niewiarygodne. czy istnieją jakieś granice twojego fanatyzmu gdy przestaniesz jak pies służyć tym którzy nas wszystkich okradają? a może propaganda tak cię już urobiła że choćby cię PO sprzedała w niewolę to ty do końca swojego służalczego życia będziesz "anty pis"?

Gość brunetow nie ma
@oferma 20:35 jesli Twoje pytanie bylo domnie to: tak jestem przeciwko PIS. cos jeszcze?

Gość PO to dno
nigdy z lemingiem

Gość offerma
to że ty "jesteś przeciwko pis" to ja wiem. pytanie tylko dlaczego. dlaczego pozwoliłeś zrobić sobie z mózgu tak fanatyczną kaszę że jedyne poglądy jakie masz i które z taką dumą rozgłaszasz to "jestem przeciwko pis"? dlaczego pozwalasz spychać nasz kraj i naród w coraz bardziej nieuchronną pułapkę zadłużenia, dlaczego zgadzasz się na to abyśmy płacąc składki umierali bo nie możemy się dostać do lekarzy, dlaczego nie robią na tobie wrażenia afery i przekręty rządzącej partii a na wszystko odpowiadasz jak jakiś jebany opóźnieniec "jestem przeciwko pis". chyba świadomy obywatel "demokratycznego" państwa interesujący się jego sprawami powinien mieć w głowie coś więcej niż tylko "jestem przeciwko pis"? a może to jest szczyt twoich możliwości? państwo to prawo, państwo to instytucje, państwo to idee i wreszcie państwo to ludzie. a ciebie widać ani prawo ani ten instytucje ani te idee w ogóle nie interesują i jedyne co masz do powiedzenia to "jestem przeciwko pis". i co ciekawe, będąc tak ograniczonym matołem uważasz się za "nowoczesnego" i "świadomego". naprawdę ci nie wstyd?

Gość brunetow nie ma
(a jednak "do mnie") no dobra..... "OFFeRMO" ;))))) odpowiadam: (bez urazy ale -> ) :Tak. To jest szczyt moich mozliwosci. ;)

Gość offerma
a jakie to potrzebne są "dowody" poza waszymi własnymi słowami? przecież wasze żałosne "poglądy" zawierają się w trzech słowach. słowach które ciągle powtarzacie: "jestem przeciwko pis". pis od 5 lat nie rządzi a wy ciągle "jesteście przeciwko pis". koalicja PO-PSL ma stabilną większość, własnego prezydenta, PO rządzi w większosci samorządów a wy ciągle "jesteście przeciwko pis". ja nic nie muszę udowadniać, sami udowodniliście jakimi jesteście fanatycznymi zjebami. pozostaje pytanie dlaczego. co wam się z głowami porobiło że jedyne co w nich zostało to "bycie przeciwko pis"? jak ma być obywatelskie społeczeństwo skoro wyborcami są takie półgłówki?

Gość latoooooooooo
PO to mafia caly swiat sie z nich smieje !

Gość nivEJABLE
ta,jak jest zle to zawsze wina rzadu,ale jak dobrze ,to nigdy ich zasluga, ciekawe,no nie?