Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hej dziewczyno hej niebogo

Mogłabyś być z facetem, który popiera PO?

Polecane posty

Gość offerma
"gdzie ja napisalam ,ze nienawidze pisu?" 123 no faktycznie, ty nie lubisz tylko marty kaczyńskiej. tym bardziej nie mam z tobą o czym rozmawiać bo ona mnie zupełnie nie interesuje.

Gość Przecież inne opcje odpadają.
[zgłoś do usunięcia] offerma "Wiadomo, że ufo jeszcze rzucało brzozami w samolot. " 123 no choćby to. przecież to trzeba mieć kompletnie nasrane w głowie żeby uwierzyć że brzoza roztrzaskała samolot." Dlatego też lotniska są zbyteczne i równie dobrze można lądować w lasach. Po co te lotniska jednak budują? Pewnie to wymysł tuska! :P

Gość nivEJABLE
jest mi ona obojetna,mam swoje zycie,nie musze zyc zyciem innych,jak ty

Gość offerma
"na tym polega kultura i szanowanie pogladow innych,nawet jesli sa niezgodne z moimi." 123 nie. tolerowanie poglądów głupców nie jest przejawem kultury a chyba tylko własnej głupoty. jeżeli ktoś reprezentuje poziom taki jak ty i inne "antypisy" to ośmiesza się tylko oczekując ode mnie "szacunku" dla tej kupy bredni którą opowiadają. poglądy trzeba potrafić uzasadnić, umotywować. a jeżeli czyjeś "poglądy" wynikają tylko z tego że dał propagandzie wyprać swój durny łeb to niech szuka szacunku gdzie indziej. ja czegoś takiego szanować nie myślę.

Gość offerma
"Dlatego też lotniska są zbyteczne i równie dobrze można lądować w lasach. Po co te lotniska jednak budują? Pewnie to wymysł tuska!" 123 no proszę. i ja mam na te idiotyzmy może odpowiadać?

Gość nivEJABLE
zapomniales dodac jeszcze,ze wina Tuska bylo to co stalo sie na stadionie narodowym. przeciez przez niego mecz sie nie odbyl,to on zakazal zasunac dach,hehe. swoja droga fajnie im jest,maja osobe,ktora moga obwiniac za wszystkie swoje niepowodzenia,hehe.zamiast siebie i swoje nieudacznictwo.wygodna postawa

Charakterystyczna cechą tych apologetów PO, jest brak umiejętności wymienienia choćby jednego pozytywu, poza odsunięciem "reżimu PiS" od żłoba. Zapomnieli nawet o Orlikach i pociętych odcinkach płatnych autostrad....

Gość offerma
"zapomniales dodac jeszcze,ze wina Tuska bylo to co stalo sie na stadionie narodowym." 123 oczywiście że to jest wina tuska. no ale skoro można obsadzić na stanowisku ministra sportu panią muchę to można wszystko. po takiej kompromitacji minister sportu w każdym normalnym kraju został by usunięty. ale dzięki takim jak ty tusk wie że może sobie pozwolić na wszystko. choćby jak sam kaligula, zrobił konia senatorem to ty i tak być go uwielbiała i zadawała głupie pytania "może to jego wina". oczywiście że to kurwa jego wina. to on obsadza resorty i jak te resorty nawalają to jest jego wina. posadził panią muchę na stołku ministra a ta se zatrudniła swojego fryzjera i nic. u nas pan premier nie odpowiada za nic. "inwetor katarski" zniknął w magiczny sposób - premier nie odpowiada, pół pociągów na śląsku nie jeździ - premier nie odpowiada. to może inaczej zapytam: za co odpowiada pan premier skoro nie odpowiada za nic?

Gość offerma
powtórzę moje pytanie bo je zauważalnie zignorowałaś: za co odpowiada pan premier skoro nie odpowiada za nic? w normalnych krajach odpowiada za pracę podległych mu resortów. u nas zauważalnie nie. więc po co jest w ogóle to stanowisko?

Gość nivEJABLE
no wlasnie,po co???pewnie zeby kradl ,prawda??bo PO to same zlodzieje ,a pis krysztal,gdzie tamm,diament uczciwosci.

Gość offerma
ja poważnie pytam. przed chwilą narzekałaś że ja "nie potrafię rozmawiać tylko obrażam". no to słucham, rozmawiaj ty poważnie. mi się wydaje oczywiste że premier odpowiada za mianowanych przez siebie ministrów. ty twierdzisz że nie? to po co on jest, żebyś go "kochać" mogła? tak to wygląda. propaganda wam wmawia że "król dobry tylko królewięta źli" i wy to łykacie. z tego co mówicie to wygląda na to że biedny donald taki kochany tylko "nic nie może". w zasadzie postać tragiczna bo chce zrobić tyle dobrego ale jacyś niekompetentni i źli ludzie (chyba z pisu) mu ciągle coś psują.

"Biedronka" sopocka, to miejsce zakupów rodziny Tusków. Oczywiście to kolejne kłmastwo Tuska, co zdemaskowali dziennikarze... Kaczyński nigdy nie kupował w "Biedronce".

Gość offerma
widzę że kiedy pytam cię poważnei o poważne rzeczy to jakoś milkniesz. a teraz będziesz się tu ekscytować wyczynami podszywa. fakt że nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytanie świadczy tylko o tobie. może nie tyle brak odpowiedzi co już wcześniej twoje idiotyczne pytanie sugerujące że premier nie ponosi odpowiedzialności za pracę ministrów których mianował, za efekty ich pracy, za stan państwa. moje "pytanie dodatkowe" tylko unaoczniło tę absurdalną tezę. oczywiście że premier nie ponosi odpowiedzialności za naciśnięcie lub nie jakiegoś tam guzika. ale ponosi odpowiedzialność za kompromitację którą skutkowała nieudolność ludzi którzy nominował na najwyższe stanowiska w państwie. a kompromitacji to mamy sporo: transport (popękane autostrady, katastrofalny stan kolei) zdrowie (kolejki do lekarzy liczone w miesiącach i latach, refundacja leków) sport ("basen narodowy", wyniki naszej kadry na euro) cyfryzacja (no to już jest kompletna klapa, nic się nie udało) zniszczenie a później prywatyzacja stoczni (katarski inwestor). no ale ciebie to nie przekonuje bo ty przecież "nie lubisz pisu" i to wszystko co masz do powiedzenia na jakikolwiek temat związany z polityką.

Gość odpowiedź na pytanieeee
Mogłabyś być z facetem, który popiera PO? """" O NIE. nie lubię fałszywców i pozerów

Gość nivEJABLE
oczywiscie,ze premier jako stojacy na czele rzadu odpowiada za poczynania swoich podwladnych.popelniaja oni bledy,za ktore powinni poniesc odpowiedzialnosc. ja jednak rzady widze inaczej niz ty. nie jest rozowo,ale wiele pozytywow widze.

Gość offerma
"nie jest rozowo,ale wiele pozytywow widze." 123 takie pytanie też zadałem. wczoraj. proszę mi wymienić te "pozytywy", może to ja się mylę. słucham, co dobrego zrobił rząd donalda tuska dla polski?

Gość Dede;
poza tym to wyniki chyba się fałszuje jak już a nie preparuje )

Gość offerma
"Tusk wprowadził zawodową służbę wojskową" to są jakieś żarty. my nie mamy armii w ogóle. wypowiedź romualda szeremietiewa: "Stan polskiej armii jest po prostu katastrofalny. Nie można mówić o unowocześnianiu czy profesjonalizacji, trzeba mówić po prostu o odbudowie." tusk zniósł pobór bo nie miał go za co utrzymać ponieważ razem z kolesiami rozkradł co tylko się dało. 123 "Tusk odważył się zreformować emerytury pomostowe i wydłużyć wiek emerytalny" tu to już mamy zaprezentowaną mentalność niewolnika który się cieszy że pan mocniej go po grzbiecie bije. jeżeli dla ciebie zwiększanie obciążeń finansowych nakładanych na obywateli "to dobrze" to o czym z tobą gadać? przecież na takiej zasadzie to "jeszcze lepiej" by było jakby wiek emerytalny wydłużyć do 100 lat albo pozamykać nas w obozach pracy. słowem: trzeba doić, strzyc to bydło a jak zdechnie zrobić mydło. jeżeli ty uważasz że "to dobrze", to uważaj tak dalej. 123 no i takie są te "osiągnięcia" platformy. nasze "najlepsze relacje" są indentyczne jak kiedyś z ZSRR, robimy to co się nam każe nie zwracając uwagi na własne korzyści (bo dbanie o interes polski to wg propagandy "wymachiwanie szabelką" a my przecież jesteśmy od tego żeby grzecznie spełniać rozkazy płynące z "europy", tak wyglądają nasze "dobre stosunki") "wspaniałe stadiony": stadion narodowy w roku w którym odbywało się euro przyniósł 21 mln strat, ile ten nasz "cud" przyniesie w kolejnym gdy euro już nie będzie? i każde z tych waszych "osiągnięć" jest właśnie takiej jakości. bezrobocie rośnie, długi rosną w tempie wcześniej nienotowanym a wy jesteście zachwyceni że nie ma wojska i wzrósł wiek emerytalny. słowe te rzeczy które ja uważam ża największe zbrodnie rządzącej ekipy przeciwko narodowi wy staracie mi się tu przedstawić jako "sukcesy". 123 to może dlatego my się nie zgadzamy? bo jeżeli naszym sukcesem jest nie wzrost zamożności obywateli, wzrost oszczędności, nie spadek bezrobocia i wzrost wartości złotówki a właśnie wzrost długów, podatków i cen to faktycznie PO nie ma sobie równych. jeżeli wy uważacie że im więcej państwo z nas wyciśnie a mniej za to zapewni (natomiast środki te trafią do "krewnych i znajomych") to już rozumiem dlaczego chcecie rządów PO. a ja z dokładnie tych samych powodów ich nie chcę. tylko czy aby nie posuwacie się w tym waszym zgłupiałym fanatyzmie za daleko?

Gość offerma
"mamy pracować do czterdziechy a potem emeryturka?" no mentalność niewolnika. facet sam się dopomina żeby ukochany wódz więcej z niego wyciskał. brawo :D

Poczekajmy, Tusk ogłosił "Rok rodziny", to nie pisowcy krytykują go w czambuł, jako pusty slogan. Wydłużenie urlopu macierzyńskiego, jest dalece niewystarczające, niedawno VAT na artykuły dziecięce poszedł drastycznie w górę, pod pozorem wymogów UE. x x Za dawa lata rządów Tuska, wiek emerytalny z pewnością trzeba będzie podnieść do 70 lat. Wtedy ludzie się obudzą, bo ci z potomstwem, nie będą mieli z kim zostawić dzieci. Ponadto coraz gorsza opieka zdrowotna, nie szpyja długiej aktywności zawodowej. Ten Rząd, to porażka, szkoda że jeszcze sporo jest zaślepionych odsunięciem od władzy.... Ziobry.

Gość do o
cbcvbbn a ty baba czy facet?

Gość offerma
"Więc może Tusk jednak troszczy się o przyszłość tego państwa" 123 no ba, jeszcze trochę tej "troski" to będziemy korę z drzew wpierdalać. wasze psie oddanie tej władzy jest po prostu żenujące. rzucanie się na każdego kto ośmiela się nie wielbić donalda i nie widzieć w nim zbawcy. przeciw tej władzy protestuje pis, to prawda. ale protestują też narodowcy, który kaczyńskiego uważają za zdrajcę (za podpisanie traktatu lizbońskiego), protestują liberałowie którzy kaczyńskiego uważają za socjalistycznego szkodnika, protestuje nawet ikonowicz nazywając ich "liberałami". ale dla was "każdy kto nie kocha tuska to pisior". straszne są perspektywy przed tym naszym krajem jeżeli taka banda ogłupionych fanatyków jest wyborcami.

Gość dla offermy
😘😍

Gość do o
, to baba czy facet?

Gość offerma
"Wtedy ludzie się obudzą, bo ci z potomstwem, nie będą mieli z kim zostawić dzieci." 123 w korei się nie obudzili, na białorusi się nie obudzili to i ci się nie obudzą. beton sekty "antypisa" ma się dobrze i budzić się nie myśli. jak im podniosą wiek emerytalny to znowu stwierdzą że to "tusk się troszczy o przyszłość kraju". dopóki mają w ręku propagandę to zrobią z tymi idiotami co chcą.

I oto wlaśnie chodzi Tuskowi i jego protektorom. Wychować coś takiego, podziw dla kilkuprocentowego wykorzystania funduszy unijnych, na skopane w większości inwestycje oraz bankrutujące stadiony.

Gość dla offermy
offerma kocham cię.

Gość vnvn
Oferma, ale napisz co byś zrobił z problemem emerytur, bo jakoś się do tego nie odniosłeś.

Gość offerma
teraz donald będzie nam fundował "inwestycje polskie". najwyraźniej z istniejących spółek już się niewiele dla koleżków da wycisnąć. lot, nasz "narodowy przewoźnik", właśnie bankrutuje zdaje się. to nas dobije już zupełnie. polecam poczytać. oczywiście napisane w formie żartobliwej bo inaczej to już nie ma sensu. autor zauważalnie nie ma zbyt wielu złudzeń co do możliwości intelektualnych betonu popierającego PO: http://dwagrosze.com/2013/01/pomnazanie-zlotowek-przez-rzad-oraz-przez-amber-gold.html

Gość offerma
"Oferma, ale napisz co byś zrobił z problemem emerytur, bo jakoś się do tego nie odniosłeś" 123 socjaliz bohatersko zwalcza problemy innym ustrojom nieznane. nie ma czegoś takiego jak "problem emerytur". są tylko obietnice bez pokrycia na rzecz których państwo zabiera nam pieniądze. trzeba z tym natychmiast skończyć i tyle. tak wygląda "rozwiązanie problemu emerytur".