Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyczekiwany Skarb

Dlaczego to wszystko jest takie niesprawiedliwe?

Polecane posty

Gość wyczekiwany Skarb

jedni mają wszystko a drudzy np Ja i mój mąż mamy Ciągle pod górkę czy tak sobie tym zasłużylismy? Jestem w ciąży prawie 21tc i tak okropnie się boję że poronie Ciągle płacze:( mąż już nie ma siły przytula prosi żeby tak nie myśleć a Ja nie umiem przestać:( tak czekaliśmy na tą ciążę ale chyba za głupia na to jestem:(

Gość Kurka bez pazurka
A dlaczego sądzisz, że możesz poronić? masz ku temu jakieś powody?

Gość Obcy ósmy pasażer na stromo
a ktos obiecywał, że bedzie sprawiedliwie?

Gość aha1234556
nie mysl tak, przeczytaj "potege podswiadomosci" i znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie. Wszystko zalezy od nas samych

Gość wyczekiwany Skarb
nie daje sobie rady tak mi szkoda mojego M:( i dzidzi że tak ją stresuje:( czy mam powody wczoraj się dowiedziałam że moja kruszynka jest nisko ułożona:( boli mnie nad spojeniem lodowym w podbrzuszu i kluje w pachwinie:( jak stracę tego Skarba to umrę nie wyobrazam sobie życia:(

Gość aha1234556
i co lekarz na to? kazał lezec?

Gość Kurka bez pazurka
To, że dziecko jest nisko ułożone to jeszcze nic nie znaczy. Moja dwójka od 20 tc była już przygotowana do startu. A ciąże jeszcze trochę ponosiłam (35 i 37). Nie stresuj się tak, jak się boisz to dużo odpoczywaj. Nie ma co martwić się na zapas

Gość wyczekiwany Skarb
kazała więcej wypoczywać tylko że Ja prawie cały czas Leze schodze tylko do wc i kuchni a ona mówi że wnioskuje że dużo siedzę i chodzę:( do tego pobolewa mnie podbrzusze:(

Gość Ty masz pod górkę
bo sama się tak ustawiasz... Myślałam, że opiszesz tutaj jakieś choroby, zwolnienia czy nie wiadomo co, a tu hormonalne fanaberie ciążowe... Sama sobie i mężowi fundujesz jazdę, więc nie obwiniaj o to los. I akurat wiem co piszę, bo też przeszłam w ciąży dramat, kiedy w 9 tygodniu wyczekiwanej ciąży mi lekarz ręce rozkłada i mówi, że mam 30% szans dziecko donosić i to pod warunkiem, że będę leżeć... Też się tak zachowywałam i też mąż miał przerąbane, ale szybko się pozbierałam, bo jedyne co od nas nie zależy na tym świecie, to zdrowie, resztę można zdobyć samemu. Więc uspokój się i na siłę zacznij coś robić w sensie oglądaj film jakiś śmieszny, ogłupiający, czytaj, słuchaj muzy, graj na kompie, choćby po 5 minut, ale nie myśl, zobaczysz, że to Ci pomoże, nabierzesz dystansu. Ja tak robiłam, chociaż mi się żołądek wywracał i nie mogłam sobie miejsca znaleźć, na siłę grałam albo czytałam, aż w końcu coś mnie wciągnęło. Sama się weź w garść, bo nikt tu nie jest niczemu winien... Mam dzisiaj zdrowego chłopca półtorarocznego. Wiem, że źle jest czytać w necie różne rzeczy, ale zobacz ile jest historii z happy endem, a sytuacje były gorsze od Twojej. Przestań się nakręcać...

Gość FajniuteńkaMami
Napisze wiadomość do męża autorki i proszę aby mu to pokazała: Zablokuj jej wejścia na fora. Zostaw jej tylko dostęp do gier jeśli gra-np kurnik. Zostaw jej fb i nk jeśli używa. Jeśli nic z powyższych nie używa to proponuje odciąć internet:)

Gość wyczekiwany Skarb
już nie raz miał ochotę to zrobić:( powiedzcie jak Ja mam zacząć myśleć pozytywnie:( jak:( tyle się naczytalam tych strasznych rzeczy:(

Gość FajniuteńkaMami
Niech naprawdę wyłączy ci neta :) Ja weszłam tu może z 2 tygodnie temu. Obecnie jestem w 33tc i podczas ciąży wchodziłam oprócz właśnie fb i kurnika wchodziłam na strony podobne do mamazone:) i uwerz mi miałam jedynego stresa ale to przez za wysokie tsh i to wszystko. żadnych wkrętów. Zawsze miałam sposób myślenia że to mi się nie zdarzy i odpukać ale jest dobrze cały czas:)

Gość wyczekiwany Skarb
TSH też chce sobie zbadać:( boję się okropnie:( przed ciąża nie robiłam żadnych badań dlatego teraz tak okropnie się boję:(

Gość mamamamamama
tak wmawiaj sobie glupoty...ja od 6 miesiaca nie moglam chodzic czulam taki ucisk na pachwiny. jak przeszlam kawalek to pozniej 2 dni nie moglam z lozka wstac. na pewno Twoje nerwy bardziej dziecku zaszkodza niz to ze jest nisko ulozone. moja znajoma 2 miesiace dziecko w drogach rodnych miala zanim sie urodzilo i tez niz zlego sie nie stalo. nie przesadzajmy z ta panika

Gość Weronika90000
Powiem Ci coś . Poronisz to poronisz, nie poronisz to nie poronisz. Płacz nic nie pomoże, a jeszcze może zaszkodzić. Pozdrawiam

Gość Kurka bez pazurka
Autorko- skoro jesteś panikarą z natury to my Ci nic tu nie poradzimy. Jak zaczęłam czytać Twój temat, to myślałam, że naprawdę o jakichś dramatach przeczytam. Póki co nic strasznego się nie dzieje. Skoro jesteś taka podatna to faktycznie przestań wchodzić na fora internetowe bo jak widzę po wpisach dziewczyn niektórych- to jest bardzo zgubne