Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nukleodiom

komputery

Polecane posty

Gość nukleodiom

hej. zalałam klawiature w laptopie zmywaczem do paznokci.. nie bylo tego duzo ale zawsze cos i natychmiast odwrocilam laptopa wytarlam niby dzialal na poczatku okej ale po jakims czasie klawiatura przestala dzialac i jak nacisnelam shift i ctrl to sie naprawiał a jak obsługiwalam myszka i lecialam ta kuleczka na dol to obraz zaczynal mi sie pomniejszac albo powiekszac w zaleznosci czy lecialam w gore czy w dół . co moglo sie pospuc ? oddalam go juz do serwisu ale ile to moze kosztowac ?

Gość Dominik N
Prawdopodobnie taśma łącząca klawiaturę z płytą główną twojego komputera. Cena zależy od serwisu; sama taśma kosztuje około 20-40zł plus naprawa. Chyba, że coś poważniejszego się stało.

Gość HDMI
No to prawda chyba że trzeba będzie wymienić całą klawiaturę to wtedy będzie gorzej. Ale i tak jak dasz do serwisu to koszt naprawy nie będzie większy niż 200 zł. Jak jesteś z Warszawy to polecam http://www.serwisnazlotej.pl/index.html , sam dawałem tam laptopa dwa razy (i mimo że juz swoje lata ma) zawsze podejmowali się naprawy, naprawdę mogę polecić.