Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LindaaaLublin

Dietetyk polecany porady mejlowe

Polecane posty

Gość LindaaaLublin

Znalazłam właśnie dietetyka fajnego, pana Grzegorza Kowaluka z isto.pl, który udziela porad mejlowo też bo tylko taka możliwość mnie interesuje, troche wstydzę się pójść do lekarza z moimi problemami z otyłością, w każdym razie chyba skorzystam z jego oferty choć może znacie też podobnych dietetyków?

Gość AgAwA.A.
Napisalam do Pana Grzegorza, opisałam mój problem i póki co jesteśmy na etapie konsultacji mejlowych, ale mam już konkrety, wiem jak sobie pomóc, terraz muszę tylko znaleźć trochę czasu i zwolnić bo żyje ciągle w biegu. Ale faktycznie , Pan Grzgeorz uświadowił mi wiele rzeczy i teraz zmieniam je jedna po drugiej i faktyzcnie, czuje sie i wyglądam lepiej z tygodnia na tydzień

Gość poproszęonamiary
mój mail izatyrawa@wp.pl

Gość FankaMobilnejDIety
Napisz na mejla do Pana Kowaluka, wszystkie dane kontaktowe znajdziesz na www.isto.pl

Gość ChudzinkaZa8kg
Pisałam do niego i po godzinie dostalam odpowiedź. miałam tylko mejlowo się konsultować, ale skusiłam się na wizytę. Na razie na jedną. Zobaczymy co dalej, póki co 5 kg za mną, jak schudnę jeszcze 8 to przyznam, że Pan Kowalu jest naprawdę świetny.

Gość gość
a możecie napisać co ten Kowaluk wypisuje w tych wiadomościach tzn konsultacjach? możecie wkleić takiego mejla z konsultacją? ja też chce się zapisać, ale chciałabym zobaczyć o co w tym biega, zeby nie stracić kasy w razie czego