Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezrobotny_ASC

Bezrobocie Kraków./ Praca w Krakowie

Polecane posty

Gość Bezrobotny_ASC

Witam!!!! Otwieram temat o bezrobociu w Krakowie. Sam jestem bezrobotny od dłuższego czasu. Niech wypowiadają się osoby bezrobotne mieszkające w tym mieście oraz te które były jakiś czas temu bezrobotne. Niech piszą też osoby które wiedzą gdzie aktualnie można znaleźć prace w Krakowie, które zakłady poszukują kogoś do pracy. Pozdrawiam!!!

małopolska słynie z taśm produkcyjnych... każdy znajdzie coś dla siebie:classic_cool: bezrobocie w takim mieście to mit podsycany przez takich jak ty bumelantów

Gość Bezrobotny_ASC
To proszę podaj adresy, nazwy tych jak piszesz "taśm" chętnie skorzystam :) Bo wysyłałem CV do kilku fabryk i zero odzewu. Ostatnio pytałem w Philip Morris i też nic.... Więc proszę śmiało podać nazwy tych firm gdzie brakuje rąk do pracy... Rzucanie pustymi hasłami to manipulacja. Podasz przykładowe nazwy firm wtedy twoja wypowiedz będzie miała inny charakter.

Proszę ‏ RR Donnelley Europe sp. z o.o. ul. Obrońców Modlina 11 30-733 Kraków Tel: +48. 12. 888. 7100 Fax: +48. 12. 888. 7101

Tutaj ‏ SIGMA.KRAKÓW Spółka Jawna Bednarek ul. Romanowicza 7 30-702 Kraków e-mail +48 12 292 26 58 e-mail +48 12 292 26 59 e-mail +48 12 292 08 58 e-mail +48 12 257 13 58

Gość Bezrobotny_ASC
Dzięki nawet nie wiedziałem ,że takie firmy istnieją.

Napisz lepiej jaka branża, bo tyle tego jest, że nie wiem co ci dobrać... Znam niemal wszystkie zakłady produkcyjne w Małopolsce i nie tylko... Tylko migiem, bo zara idę spać

Gość fcfdcccv rfgvfgr
w rr donneley nie polecam pracować, wyzysk za 6zł na godzinę a zapiernicz gorszy niż na budowie... do tego dowiadujesz się 2-3h przed zmianą, że masz niepalnowane wolne,albo że nagle musisz iść do pracy obowiązkowo! też jestem bezrobotna

o którym donnelley piszesz, bo jest kilka? ponadto pracujesz przez pośrednictwo, a tak sie nie robi...;)

Gość kkkxczx
a cos z elektronika zwiazane ?

Gość Bezrobotny_ASC
Branża nie ma specjalnie jakiegoś znaczenia. Zależy mi na pracy w podobnego typu zakładach które podałeś czyli tzw. "praca na produkcji". Może to być przemysł motoryzacyjny, metalurgiczny, kosmetyczny. Ważnym czynnikiem jest to aby były to firmy dość duże o stabilnej pozycji na rynku i co najważniejsze wypłacalne.

skoro tak eo celuj w to co podałem.do nidecu idź osobiscie do Pana Davida Gstadlera. tam powinieneś załatwić od strzała...do valeo też osobiscie ‏ ziomek od elektroniki - SIGMA.KRAKÓW Spółka Jawna Bednarek. osobiście do Pani prezes :) Powodzenia. Jutro tutaj zaglądnę i obaczymy cośta pozałatwiali

sorki - błąd *David Gstalder - rzecz jasna

Gość kkkxczx
ja tez dziekuje :-) wybiore sie gdy cos skoncze ;-)

Gość marion090
też długo szukałam pracy w Krakowie, aż zarejestrowałam się na portalu rekrutacyjna rewolucja i pracodawca sam się do mnie odezwał

Szukasz pracy? Zdobądź najpierw wykształcenie! Całkowicie za DARMO! Zapraszam do Szkoły Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Na zajęciach praktycznych można nauczyć się wielu zabiegów i wykonywać je w domu całkowicie za darmo! W szkole Delta Edukacja nie ma żadnych ukrytych kosztów i nie podpisuje się umowy!- Zapraszam wszystkie chętne Panie. Szkoła mieści się na ul. Szewskiej 17/1 , numer telefonu 798149906. Pozdrawiamy- Delta Edukacja

Gość HR
Cześć, jestem pracownikiem agencji pracy tymczasowej, mamy oferty pracy dla osob niepełnosprawnych (ale nie tylko) dlatego jesli ktos z Was posiada orzeczenie lub zna kogoś kto szuka pracy to zapraszam do kontaktu mysle ze bede w stanie pomoc :) oto numer 883 340 242

Gość gość
ja te z dość długo szukałam pracy w swoim wyuczonym zawodzie, ale jestem w stanie zrozumieć tę sytuację, bo tak naprawdę mialam małe doświadczenie jeśli chodzi o prace związana z moim wykształceniem. W Krakowie na pewno jest wiele pracy w handlu, gastronomii czy informatyce . Ja znalazłam fajne oferty i sporo przydatnych wskazówek na tym http://praca-malopolskie.pl/m/krakow/ blogu. Wszystko zależy od waszego doświadczenia i branży w jakiej szukacie….

Gość gość
PRACA!!! Mam do zaoferowania prace w Serwisach sprzątających na terenie Krakowa, praca dla Panów i Pań!!! Proszę o kontakt na nr 664 902 326

Gość gość
Dobra praca w Krakowie szuka człowieka :-) www. olx.pl/oferta/sprzedaz-kasjer-eks pedient-CID619-IDsNTY1.html