Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grillz

Co w zamiast kwiatów na zaręczyny?

Polecane posty

Gość Grillz

Witam, mam maly problem. Moja dziewczyna nie chce kwiatow na zareczyny. Co mozna dac jej w zamian?

Gość pewnie chce samochód
a potem helikopter

Gość Grillz
Pytam poważnie. nie, ona nie ma zachcianek nie wiadomo jakich tylko kwiaty wiafomo szlak trafi i mowi, ze kasy szkoda

Moim zdaniem kasy to jej może być szkoda, ale własnej, nie cudzej bo nikt jej kwiatów za jej pieniądze nie kupuje a jak jest materialistką to dałabym jej przy wszystkich 100 zł zamiast bukietu, i tyle w temacie...pomijając juz że nie wiązałabym sie z osobą tego typu. A ciekawe czy na cmentarz też każe sobie znosić bombonierki, perfumy i alkohol...bo przecież po co kwiaty, i tak zwiędną :p

Gość herrr
To nigdy jej nie kupujesz kwiatów?

Gość klaudia1617
ale masz problem:) to ,up jej to co lubi moze jakies ulubione czekoladki, albo w ogole bez dodatkow, jezeli sceneria bedzie romantyczna to na co jej jakies kwiaty czy inne zastepcze ddatki.... pierscionek wystarczy naewno':)

W sumie tak sobie myślę, że pierścionek to też straszna rozrzutność i można by na pewno sto pożyteczniejszych rzeczy kupić za tą kasę :p bez pierścionka zdecydowanie da się żyć

Gość bezrobotny-lysiejący
kup jej sztucznego czarneo kutasa