Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leże i się smuce

jezu co ja narobiłem

Polecane posty

Gość no slabo wyszlo
A pamietasz tego generala co sie postrzelil i tez mu sie zabic nie udalo. On byl zawodowcem, to dopiero wstyd. No chyba, że jesteś rzeźnikiem z zawodu, to by było porównywalne.

najczęściej postrzeleń dokonują wojskowi i policjanci i co rusz wychodzi policzkiem, choć oni świetnie wiedza jak "prawidłowo" broń włożyć

Gość no slabo wyszlo
a propos policji, przypomnialo mi sie cos Moja sasiadka ma niedorobionego syna alko-narko, kiedys wrocil pijany do domu i z lapskami wystartowal do ojca, wiec matka zadzwonila na policje, przyjechali, upomnieli i poszli. Synek wkurzony na rodzicow za to, że policje wezawli wyskoczyl na balkon i drze sie ratunku ojciec mnie bije, wracajcie panowie. No i panowie policjanci wrocili, otwieraja drzwi bez pukania, dzwonienia, a ten gosciu siedzi na podlodze w przedpokoju i sam siebie po twarzy trzaska. To dopiero przypal.:)

Nie zamkną Cię, jak na razie będziesz w szpitalu, później pod obserwacją psychiatry. Jeśli zrobisz znów coś głupiego, wtedy bedziesz w zakładzie pod stało opieką aż Ci się nie poprawi

Gość no slabo wyszlo
mlody jest, bedzie zyc, pewnie nawet z czasem zycie polubi