Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goldstandard

MOja eks kupila mi koszule na urodziny - mam pytanie?

Polecane posty

Gość goldstandard

Czesc jak w temacie. Zastanawiam sie co mam myslec, czy ona moze cos do mnie jeszcze czuc ? Jestesmy pol roku po rostaniu. Ona odeszla, bylismy razem 3 lata. mineol pol roku i teraz na moje urodziny, nie przyszla bo bylo jej glupio, ale dala mi prezent- fajna elegancka koszule . Dodam ze widujemy sie od czasu do czasu i mamy ze soba kontakt. Ani ona ani ja nie meilismy nowych partnerow, po prostu , jakos tak rozstalismy sie bez sensu, i postanowilismy zajac sie praca. pol roku temu, odchadzac powiedziala ze mnie nie kocha, ale ja tez nabronilem i mysle, ze mogla tak powiedziec zeby mnie zranic celowo. Dziewczyny jak myslicie czy to cos znaczy? Trole, wiem ze sie nudzicie ale dajcie na luz w tym temcie nie potrzebuje glupkowatych tekstow. Dzieki :D

Gość a SARI(n) nosisz
z wielbłądziej wełny ta koszula?

Gość na pewno cos czuje
poza tym byliscie dlugo, jesli macie kontakt to w sumie nawet normalne ze dala ci prezent ale moze to oznaczac chec ponpownego zblizenia - w kwestii bycia razem - byliscie razem 3 lata, nie mozesz z nia pogadac szczerze, skoro rozstaliscie sie w sumie w zgodzie?

Gość goldstandard
Ciezko ja rozgryzc. Ona jest strasznei honorowa, co mnie w niej drazni. Woli odejsc niz powiedziec ze jej zalezyl:/. Ale niektore sytuacje sprawiaja, ze juz glupieje jak ja odczytac. Mysle, sobie, ze gdy kupuje sie komus ciuch to trzeba jednak o nim myslec, w sensie jaki rozmiar i czy mu w tym do twarzy itd. Ja np bym swojej eks nic nie kupij a jak juz to cos nieosobistego, jakas ksiazke np.