Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaaqqq

wstyd ze jestem dziewicą w tym wieku?

Polecane posty

Gość julkaaaaqqq

w tym roku skończę 21 lat, jestem atrakcyjną inteligentną brunetką. Zawsze brzydziłam się syfu, który dzieje się na imprezach, czy typowych dyskotekach gdzie każdy pieprzy się po kontach. Jestem porządną dziewczyną, która zna swoją wartość, dlatego też pewnie zwlekałam, i nadal zwlekam z utratą dziewictwa.. pójdę do łóżka z facetem którego będę kochała. Tylko że bardzo krępują mnie żarty znajomych, ich głupie teksty na ten temat, i docinki. Za każdym razem kiedy jesteśmy w nowym towarzystwie i ktoś zacznie temat o seksie, musi ktoś wypalić tekst typu 'uwaga. mamy tu dziewice' czuje się wtedy głupio, bo wszyscy patrzą się na mnie z niedowierzeniem, laski się śmieją, a faceci jak to faceci... wstydze sie tego tylko i wyłacznie przez ludzi, bo sama ogólnie czuję sie z tym okej... masakra:)

z kim Ty się zadajesz i skąd oni wiedzą o Twoim życiu seksualnym?

Gość Perw mobilna
Inteligentna brunetka nie odróżnia konta od kąta? :classic_cool:

Gość julkaaaaqqq
zauważyłam błąd po dodaniu tematu, ale cieszę się że martwisz się o moj jezyk polski :) co do znajomych to znamy się bardzo długo i wiemy o sobie sporo rzeczy. Nieuniknione żeby ktoś z nas nie wiedział o sobie czegoś takiego bo wiadomo jak to w grupie..

czemu pytasz? to tobie jest wstyd lub nie, a nie nam - chyba sama potrafisz na to pytanie odpowiedzieć

Gość po co rozpowiadasz
dookoła że dziewica jesteś ? nie wiesz że ludzie sa popierdoleni i oczekują że powiesz że straciłaś cnotkę w wieku 13 lat ....... wtedy była bys górą ! w oczach debilnych ludzi a tak apropo kumpli to chyba nie są w porządku do Ciebie skoro taki temat wywalaja i się śmieją dziewczyno nie przejmuj się opinią ludzi co pierdolą o dziewictwie oni wszyscy stracili cnotki z byle kim z byle hujem ,kurwą czy ten pierwszy raz ich to był z miłości ? na pewno nie tylko z głupoty i większośc osób tego żałuje że nie poczekała i mam nadzieję że też poczekasz na odpowiednią porę a jak tak strasznie Ci wstyd to cóż za problem ? do seksu znajdziesz od ręki faceta i dziewictwo z głowy i wtedy koledzy będą zadowoleni ale to jest Twoje ciało i byle hoojowi sie nie dawaj bo zasługujesz na osobę której Ty szukasz i ją pokochasz a ona Ciebie i nie wazne w jakim to będzie wieku zaraz napewno dostanę obelgi ale takie jest moje zdanie a kogo posłuchasz to już Twoja rzecz ale pamiętaj że to nie jest żaden wstyd wstydem by było stracenie cnotki po pijaku na imprezie bo większa połowa dziewczyn tak robią i hhoj wie z kim :o

Gość julkaaaaqqq
nie pytam się was, jako żeby się czymś zasugerować, tylko żeby dowiedzieć się co myślą o tym obcy, anonimowi ludzie, z doświadczeniem i bez, bo póki co, znam tylko opinie znajomych, i w sumie ciężko mi ocenić czy to ich złośliwość, czy naprawdę coś wstydliwego w dzisiejszych czasach.. :)

Ja jestem starsza i tez jestem. Ale mnie seks nie kręci. Więc to inna sprawa. Znajomym powiedziałam, że zrobiłam to z moim ostatnim exem i mam z głowy. Z tym, że ja mam ponad 25 lat.

"co myślą o tym obcy, anonimowi ludzie, z doświadczeniem' brutalnie: nie obchodzi mnie to i niby dlaczego by miało? obnosisz się z tym jak Biedroń ze swoimi preferencjami gdybyśmy się znali, to obchodziłoby mnie czy jesteś w porządku, sympatyczna, ładna, czysta, ale TO nie

nie, pytasz, żeby sprowokować dopracuj to, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie gada w towarzystwie o swoim życiu intymnym bez potrzeby

Gość hehe20
mieli powod do robienia sobie jaj a ty sie przesto zmartwilas :D Raczej dziewictwo to nie wstyd :D

Gość Naoom
ja mam 21 i jestem dziewicą i nie rozumiem o co się rozchodzi autorko nie zadawaj się z menelami i wszystko znajdź sobie normalnych znajomych a nie wyuzdane nierządnice które się puściły z pomiotami szatana

Gość julkaaaaqqq
ja sobie zdaję z tego sprawę, i bezwzględu na to jak bardzo ludzie będą mnie krytykować, ja i tak będę trzymała się swoich zasad. Tylko tak trochę przykro się robi, jak ktoś wytykuję Cię palcem, za to że trzymasz się własnych poglądów. Zastanawiało mnie tylko czy wszyscy przeszli takie pranie mózgu, i wierzą że to co modne jest właściwe

"nierządnice które się puściły z pomiotami szatana" nie jestem pomiotem, jam sam Szatan -v- @ julkaaaaqqq "Zastanawiało mnie tylko czy wszyscy przeszli takie pranie mózgu, i wierzą że to co modne jest właściwe' ci "wszyscy" się nie obnoszą z dziewictwem lub jego utratą, naucz się szanować prywatna sferę swojej osoby, bo nikt nie będzie jej szanował a jak poczekasz, to martwić się zaczniesz po 30 :p

u mnie wiedzą ode mnie tylko 2 osoby:D bliscy mi znajomi, natomiast poinformować o tym wszystkich, tak żeby możliwa była sytuacja: "Za każdym razem kiedy jesteśmy w nowym towarzystwie i ktoś zacznie temat o seksie, musi ktoś wypalić tekst typu 'uwaga. mamy tu dziewice' czuje się wtedy głupio, bo wszyscy patrzą się na mnie z niedowierzeniem, laski się śmieją, a faceci jak to faceci..." to jakieś uczestnictwo w patologii:O

pośmieją się i przestaną, choć to mało delikatne dziewictwo to nie brak nogi czy głupota, jest "uleczalne"

jak bardzo oni muszą ruchać, że śmieją się z Ciebie w tak wieśniacki sposób a Ty, która masz takie a nie inne zasady: że dziewictwo dobre, a ruchanie be w jaki sposób się wśród nich odnajdujesz? jesteś z nimi z musu? bo to takie modne?:-P

"whedif znajdx sobie kutasa' na innym wątku gość pisze, że jego dziewczynie wkrótce utną, to będzie jak znalazł

Gość hehe20
zamien wstyd na dume :) Jestem dziewica i jestem z tego dumna :D

akronim - haha. nie próbuj nawet interpretować tych krótkich tekstów rzucanych w moją stronę;) nie szukaj sensu tam, gdzie go nie ma;)

Gość kejfhjfjfjfjffjfjjf
ludzie pieprza sie po KONTACH? jak kurwa? ida do banku sie pieprzyć? mentalna gimbusko analfabetko :o