Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EVANN

Kobieta oskarżyła mnie o stalking!! Nie warto być wytrwałym!

Polecane posty

Gość EVANN

Kobiety najpierw mówią, że chcą facetów kochających, wytrwałych, takich którzy ich nie opuszczą kiedy one będą miały złe dni, wiernych, zaradnych, romantycznych, nie oglądających się za innymi kobietami, a kiedy już spotykają takiego faceta na swojej drodze to robią wszystko, aby się go pozbyć!!!! Kobiety to zakłamane obłudnice!!!! Najpierw wzbudzają w facecie uczucie, opowiadają jaki mają zły los, wykorzystują naiwność faceta, który pomaga im, troszczy się o nie, a potem nagle coś takiego! Bo ona nagle poznała kogoś innego i już jej nie ma!!! Czy tak wygląda lojalność według kobiet? Kobieta widocznie ma naturę zwykłej szmaty, która wytyka facetom zdrady, niewierności, a sama jest jeszcze gorsza!

Gość wredny k
Chcesz mojej rady? Żadnego angażowania się. Nigdy! Maksymalnie 2-3 spotkania i kopniak na pożegnanie. Robię tak, odkąd dziewczyna, z którą układało nam jak w bajce puściła się na boku bo nie mogła uwierzyć, że ja tak nie robię. Żeby było zabawniej, odkąd tak postępuję moje życie erotyczne kwitnie jak nigdy dotąd. Każda jest ciekawa, czy jej se uda. I udaję. Na jedną noc, czasem weekend ;)

Kobiety to zakłamane obłudnice!!!!" - czyli spoko bo dwa minusy daja plus

Gość Pan Fajny, naprawdę!
Damascenka to stęchła cipa

Gość Wrocławianka1978
Jak rozumiem ona Cię odrzuciła, a Ty po tym wytrwale walczyłeś o nią? Niestety to jest stalking. Za mocno się zaangażowałeś, może za szybko jej zaufałeś? Niewiele tak naprawdę piszesz tu o całej sytuacji... raczej o samym efekcie.

Gość Tak się kończy pocieszanie
Tak się kończy "pocieszanie". Sam się wpakowałeś w bagno, takie baby traktują pocieszycieli najpierw jak swoich rycerzy, a potem sprowadzają ich do roli giermków - przyjaciół. Daj sobie spokój z taką babą, ona nic nie jest warta.

Gość naucz sie raz na zawsze
DRESIE, ze u kobiety NIE oznacza NIE. A jezeli tego nie czaisz, pojdziesz siedziec tepa palo.

Gość 8479333
ja mialam podobnie tyle ze to facet ze mna zerwal po latach a jak sobie ukladalam zycie z innym to zaczal mnie nekac i prosic bym wrocila,grozc,brac na litosc,wiec tez byl stalking i teraz mam spokoj,jak ktos nie umie docenic tego co ma to ma pecha drugiej szansy nie daje..i nie wybaczam..nigdy!

Gość uzywasz nieprawidlowych
slow: nie jestes wytrwaly, tylko nachalny. Jak baba juz poszla z tym na policje, to naprawde musiales przegiac.

"Pan Fajny, naprawdę! Damascenka to stęchła c*pa " xxx No to żeś wymyślił :) Lepiej ci teraz?

Gość Heid
Przedstaw teraz drugą stronę medalu:) Jakież to wspaniałości skrywa Twój charakter, że zakasała kiecę i ruszyła galopem? Jak to, że wierny romantyk dopuszcza się stalkingu?

Gość gość
Jesteś świrem.

Gość gość
Poczekaj trochę. Życie jest sprawiedliwe i ona sama jeszcze do Ciebie przyjdzie i to do tego stopnia będzie Cię chciał(w jej przypadku, raczej będzie chciała Cię zmusić do tego, żebyś Ty chciał jej), że sam będziesz mógł ją o stalking oskarżyć, ale wtedy to już musisz ją olać. DAJ CZASU, a zobaczysz, jak się sytuacja rozwinie SAMA. Po Twoim wpisie wnioskuję, że jesteś bardzo inteligentnym człowiekiem, z potężnie silną wolą.

Gość gość
W razie czego możesz spróbować zaliczyć jej kolezanke w ramach rewanżu.