Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddasdsds

Czy 27 letni facet, który ma za sobąok 5 związków

Polecane posty

Gość dddasdsds

i różne przelotne znajomości jest skłonny do dłuższej relacji? Jestem jego byłą, byliśmy razem pół roku (z miesiąca na miesiąc twierdził, że to rekord). Z tego co wiem to w liceum miał jakiś dłuższy związek. W każdym razie ciągle zastanawiam sięczy to moja wina, że tak się wszystko potoczyło (po rozstaniu utrzymywaliśmy kontakt i mieliśmy się schodzić dwa razy ale nie wyszło, on mi mówił, że pierwszy raz jest w takiej sytuacji i że jeśli coś nie kończy sięraz to nie kończy sięjeszcze długo, i że byłam najlepsząjaką miał). Teraz on spotyka sięz kolejną. Jestem w nim zakochana ale też boję się, że będzie z niądługo i tym utwierdzę się w przekonaniu, że to we mnie tkwił problem, bo byłam za głupia/za dziecinna/za brzydka itd... (mam 22 lata)

jeśli coś nie kończy sięraz to nie kończy sięjeszcze długo, i że byłam najlepsząjaką miał)" - jedyne czego mozesz byc pewna, to ze jesli gosc zdecyduje sie na tworzenie muzyki rap, bedziesz jego muza

Gość dddasdsds
Przytoczyłam to z pamięci :P W każdym razie to naprawdę bardzo boli, każdy dzień jest dla mnie wyzwaniem. Nie umiem się pozbierać

Gość ludzie faktycznie niemota:D
dddasd czy jak ci tam...chcesz zeby facet znowu zaliczyl krotki romans, bo wtedy okaze sie ze to on ma cos zle pod kopula i nie twoja wina? jestes chora jakas. na twoim miejscu, skoro mu dobrze zyczysz cieszylabym sie ze jest z nastepna jak najdluzej - tzn ze wreszcie znalazl odpowiednia babke albo dojrzal. a gdyby ja rzucil po miesiacu to bys sie cieszyla i przyjela go z powrotem? pomysl troche. to, ze sie zatsanawiasz czy ty czegos zlego nie zrobila swiadczy na twoja korzysc bo rozpad zwiazku to zawsze wina 2 stron, ale obwiniac sie nie ma po co .

każdy dzień jest dla mnie wyzwaniem." - jakos mnie to nie dziwi :)

Gość dddasdsds
Kocham go i ciężko mi pogodzićsięz myślą, że to z inną spędzi kawałek życia a nie ze mną

Gość pani domu
bawidamek , próżny

Gość fgfgfgdggfd
upupup

Wydaje mi sie że do dłuższego związku, a tym bardziej do związku na stałe każdy dorasta we własnym tempie :) Jeden jest gotów już w gimnazjum - znam takie pary, które chodziły ze sobą od podstawówki i teraz są wiele lat po ślubie i wszystko jest ok...a inni potrzebują więcej czasu, albo nigdy nie chcą dłuższego związku. Myślę autorko że nie powinnaś szukać "winy" w sobie

Gość fgfgfgdggfd
Czytałam jego rozmowy z kumplem, gdzie pisał, że jest mną zafascynowany, że chce ze mnączegośpoważnego itd :O Zabawne, że ja tak do tego nie podchodziłam (on był moim pierwszy), ale po roku go zwyczajnie pokochałam

Gość fgfgfgdggfd
I tu pojawia siępytanie czego mi brakuje, że mnie nie pokochał :(