Siwa23456 0 Napisano Styczeń 7, 2013 Bialy śluz zamiast okresu ? Zrobilam dzisiaj test ale wyszedl nagatywny mam się obawiać czy czekać na okres ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loninio Napisano Styczeń 7, 2013 Obawiać/ Skoro współzyłaś, to możesz "obawiać się " ciąży. jak seksu nie było to bądź spokojna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siwa23456 0 Napisano Styczeń 7, 2013 No wlaśnie byl ale nie wylo wytrysku w pochwie . A 2 razy nam pękla prezerwatywa tylko że w porę zauważyliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loninio Napisano Styczeń 7, 2013 Co to znaczy "w porę" a płyn preejakulacyjny? Jak długie masz cykle i który dzień dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loninio Napisano Styczeń 7, 2013 Od ilu do ilu mają twoje cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siwa23456 0 Napisano Styczeń 7, 2013 płyn preejakulacyjny? pierwsze slyszę A cykle mam tak 30-40 nieraz nawet dluższe a dzisiaj jest 39 dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loninio Napisano Styczeń 7, 2013 Matko! O NIEJEDNYM USŁYSZYSZ PIERWSZY RAZ. WPISZ SOBIE W GOOGLE. nIE SPÓŹNIA CI SIĘ JESZCZE MIESIĄCZKA TO CZEGO PANIKUJESZ/ JEST SEKS MOŻE BYĆ CIĄŻĄ. LOGICZNE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 7, 2013 Ile masz lat? Od dawna miesiączkujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siwa23456 0 Napisano Styczeń 7, 2013 19 lat będę miala w marcu a miesiączkuje od 6 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 7, 2013 Byłaś kiedykolwiek u ginekologa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siwa23456 0 Napisano Styczeń 7, 2013 z przymusu jak mi podejrzewali zapalenie wyrostka robaczkowego tak to jeszcze nie bylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KreconeZebyNaPlechach Napisano Styczeń 7, 2013 Dokładnie, przed wytryskiem sączy się płyn równie bogaty w plemniki co nasienie. Możesz się bać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 7, 2013 To najwyższy czas się udać. Wspomnij lekarzowi o długich i nieregularnych cyklach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siwa23456 0 Napisano Styczeń 7, 2013 to jak nie dostanę okresu do końca tygodnia to znowu powtórzę test a jak znowu wyjdzie negatywny to przejdę się do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 7, 2013 A jak dostaniesz okres to nie pójdziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siwa23456 0 Napisano Styczeń 7, 2013 pójdę i tak . W końcu potrzebuję czegoś na wyregulowanie okresu i może bym w końcu pomyślala o tabletkach anty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wredotaaaaaaaaa Napisano Styczeń 7, 2013 uprawiasz seks i nawet nie pomyslalas zeby isc do lekarza? bialy sluz moze byc oznaka ciazy. Gratulacje rozsadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siwa23456 0 Napisano Styczeń 7, 2013 nie każdy musi mieć tyle rozsądku co Ty ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaJednaCiekawska Napisano Styczeń 7, 2013 Cześć wszystkim! Mam pytanko dziś jestem w 41 dniu cyklu i nadal nie mam miesiączki. Moje cykle zawsze były w granicach 28 - 35 dni. W piątek robiłam test z rana i wynik wyszedł negatywny. Dziś kupiłam kolejny i zastanawiam się czy robić czy może troszkę się jeszcze wstrzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aśka89673 0 Napisano Styczeń 7, 2013 Chyba możesz zrobić już bo spóźnia Ci się 6 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach