Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Siwa23456

Co to oznacza?

Polecane posty

Bialy śluz zamiast okresu ? Zrobilam dzisiaj test ale wyszedl nagatywny mam się obawiać czy czekać na okres ?

Gość loninio
Obawiać/ Skoro współzyłaś, to możesz "obawiać się " ciąży. jak seksu nie było to bądź spokojna :D

No wlaśnie byl ale nie wylo wytrysku w pochwie . A 2 razy nam pękla prezerwatywa tylko że w porę zauważyliśmy

Gość loninio
Co to znaczy "w porę" a płyn preejakulacyjny? Jak długie masz cykle i który dzień dzisiaj?

Gość loninio
Od ilu do ilu mają twoje cykle?

płyn preejakulacyjny? pierwsze slyszę A cykle mam tak 30-40 nieraz nawet dluższe a dzisiaj jest 39 dzień

Gość loninio
Matko! O NIEJEDNYM USŁYSZYSZ PIERWSZY RAZ. WPISZ SOBIE W GOOGLE. nIE SPÓŹNIA CI SIĘ JESZCZE MIESIĄCZKA TO CZEGO PANIKUJESZ/ JEST SEKS MOŻE BYĆ CIĄŻĄ. LOGICZNE

z przymusu jak mi podejrzewali zapalenie wyrostka robaczkowego tak to jeszcze nie bylam

Gość KreconeZebyNaPlechach
Dokładnie, przed wytryskiem sączy się płyn równie bogaty w plemniki co nasienie. Możesz się bać.

To najwyższy czas się udać. Wspomnij lekarzowi o długich i nieregularnych cyklach.

to jak nie dostanę okresu do końca tygodnia to znowu powtórzę test a jak znowu wyjdzie negatywny to przejdę się do ginekologa

pójdę i tak . W końcu potrzebuję czegoś na wyregulowanie okresu i może bym w końcu pomyślala o tabletkach anty.

Gość wredotaaaaaaaaa
uprawiasz seks i nawet nie pomyslalas zeby isc do lekarza? bialy sluz moze byc oznaka ciazy. Gratulacje rozsadku

Gość TakaJednaCiekawska
Cześć wszystkim! Mam pytanko dziś jestem w 41 dniu cyklu i nadal nie mam miesiączki. Moje cykle zawsze były w granicach 28 - 35 dni. W piątek robiłam test z rana i wynik wyszedł negatywny. Dziś kupiłam kolejny i zastanawiam się czy robić czy może troszkę się jeszcze wstrzymać.