Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudo Jeleń

Dwa rodzaje prawiczków

Polecane posty

Gość Pseudo Jeleń

1. Wybredny - lub jak wolicie, szukający "jedynej", typ faceta lecącego tylko na hostessy i modelki, przeważnie stały w uczuciach, biadolący na cały świat jakie te kobiety są złe bo ciągle go odrzucają, a prawda jest taka, że nie mając doświadczenia w zdobywaniu kobiet przegrywa z silną konkurencją (większość prawików z tego forum taka jest) 2. Ułomny - nie może mieć kobiety z powodu skrajnej brzydoty, inwalidztwa, choroby psychicznej (skrajna nieśmiałość), monstrualnej nadwagi, braku potrzeb seksualnych. PS Nie nazywajcie prawików nieudacznikami! Nieudacznicy - chodzą na dziffki, prawiki - nie

Gość a dlaczego jak
ktos idzie na dziffki to jest nieudacznikiem? nie chcesz zwiazku, podrywaczem w klubach nie jestes, nie chcesz ryzykowac wpadki i dziecka to placisz i masz. zwlaszcza jak masz jakies fantazje ktorych nie chcesz zrobic ze zwykla dziewczyna. dlaczego tak myslisz?

Gość pamietliwy
obawiam się że 90% tutejszych prawiczków należy do obu grup jednocześnie, tzn. nie grzeszą urodą ani osobowością, mimo tego na kobiety poniżej 8/10 nawet nie spojrzą :D

Gość Nie jestem prawik
Ale jestem z pierwszej grupy, przez lata odrzuciłem dziesiątki kobiet, mam 29 lat byłem w kilku związkach, obecnie sam :/. W zeszłym roku odrzuciłem 3 wartościowe kobiety a spotykałem się z idiotką która traktowała mnie jak śmiecia... Jestem głupi i tyle :/.

Gość trudy haust
To u mnie brak potrzeb ale nie nazwałbym tego ułomnością.

Gość COREni SZONEK
complex Edypa?

Gość eenndrju_
prawik i prawiczek to nie jest to samo

Gość eenndrju_
nie, to co innego

Gość jeszcze grupa 3
grupa której się uroiły pewne rzeczy na temat kobiet (jakie są złe itd) i zawzięcie się tych opinii trzymają, każde doświadczenie które potwierdza tę opinię jest skrupulatnie zapamiętywane i wspominane przy każdej okazji, równocześnie utrzymują ci prawicy ze zrezygnowali z kobiet bo są pustymi dziwkami itp

Gość IMO12391
Edzia - już tu jesteś? Kazałem pokazać Ci cycki. :classic_cool:

Gość eenndrju_
prawiczek to facet, ktory z ronych powodow, zazwyczaj z powodu mlodego wieku, nie uprawial wczesniej seksu z kobieta. Bycie prawiczkiem nie musi byc niczym zlym, bo kazy facet byl kiedys prawiczkiem. Prawiczek moze byc facetem atrakcyjnym, ale jeszcze przed inicjacja. Prawik to facet czesto majacy juz wiecej lat (od 20 w gore), ktory nie uprawial seksu z kobieta nie z powodu mlodego wieku, tylko dlatego ze jest nieatrakcyjny, biedny, niezaradny. Slowem: zadna go nie chciala. Mozna miec 30 lat i byc prawikiem. Prawik to okreslenie negatywne i pogardliwe. Prawiczek to po prostu stwierdzenie aktualnego stanu rzeczy, ktory moze szybko ulec zmianie. Prawik to raczej sytuacja bez przyszlosci.

Gość herb umyj
Brak grupy, która czeka na coś poważnego, na jakieś głębsze relacje z kobietą itp.

Gość jeszcze grupa 3
herb umyj, a taka istnieje na tym forum? tu w 99% są ludzie z paranojami różnymi

Gość herb umyj
Looser ale tam mowa o hostessach a ja mam na myśli normalne kobiety.

Gość IMO12391
ok tRAKTUJ TO JAKO PROŚBĘ

No to widocznie ta normalna to dla Ciebie hostessa. Reszta sie zgadza czekanie na te wyjatkowa, stali w uczuciach.

Gość IMO12391
:classic_cool: nie wejdzie kiedy sie krzyczy 😠 wiec spokojnie :P

Gość herb umyj
Jeszcze grupa 3- na tym forum nie wiem patrze na życie realne a nie tylko tu.

Gość IMO12391
Komuś się CAPS w nieodpowiednim momencie z nerwów włączył. :classic_cool: ­ I gdzie jest Edzia? :P

Gość IMO12391
Hmmm. czyzby mnie tu olewali ? :classic_cool:

Gość herb umyj
Looser nie przeginaj z hostessami. Normalna kobietą nie jakaś modelka czy hostessa.

Gość jeszcze grupa 3
a to dotyczy tego forum w życiu realnym nikt nie chodzi z plakietką PRAWICZEK i nie rozpowiada każdemu dlaczego tak się potoczyło

Gość IMO12391
Nie "olewali", a po prostu Edzia ma małe cycki i zaraz ucieka, gdy żądam ich pokazania. :classic_cool: