Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melllllys

Korepetycje Fizyka Szczecin

Polecane posty

Gość Melllllys

Witam! Jestem studentką PUM'u, drugiego roku. Postanowiłam jednak spróbować swoich sił na maturze raz jeszcze, po czym startować na Stomatologię, na tej samej uczelni. W związku z tym, że nie zdawałam na maturze fizyki, niezbędne są w tej sytuacji korki. Od października uczęszczam na korepetycje, jednak tylko raz w tygodniu, a dla mnie to za mało. W związku z tym, byłabym ogromnie wdzięczna, gdyby ktoś mógł polecić mi dobrego korepetytora z fizyki w Szczecinie iii od razu podał do niego namiar, jeżeli ma taką możliwość . Przy okazji, jeżeli ktoś zna kogoś godnego polecenia z chemii, to też proszę Pozdrawiam! Fizyka - poziom podstawowy, CHemia - poziom rozszerzony,

Na początku roku szkolnego miałam wątpliwości czy zdam maturę… Ale mój tata załatwił mi korepetycję u pani Mirelli http://www.kursymaturalneszczecin.pl/korepetycje.html O tej szkole dowiedział się z ulotek. Warto było. Nauczycielka jest bardzo wymagająca, ale jest przy tym bardzo sympatyczna. Dla wszystkich jest bardzo cierpliwa. Nawet te najtrudniejsze zadania potrafi wytłumaczyć. Widać, że lubi pomagać innym. :D Zazdroszczę jej.