Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Dimma

Zawroty g艂owy ! Pomocy.

Polecane posty

Go艣膰 Dimma

Witam od czwartku mam zawroty g艂owy, ju偶 nie wiem jak sobie z nimi radzi膰.Wr贸ci艂am do domu z pracy po艂o偶y艂am si臋 spa膰 (mia艂am bardzo du偶y stres ) i po przebudzeniu zacz臋艂o mi si臋 kr臋ci膰 w g艂owie przy zmianie pozycji, a najbardziej przy pochylaniu g艂owy. Do tego bola艂a mnie g艂owa przez dwa dni. Dzi艣 ju偶 5 dzie艅 tego niemi艂ego uczucia i nie wiem jak sobie z tym poradzi膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ggggbbbbhhhh
Id藕 do lekarza. To mo偶e byc choroba Meniera, stan zapalny w uchu 艣rodkowym albo cokolwiek innego. Im szybciej zaczniesz leczenie, tym lepiej. A masz przy tym nudno艣ci, zaburzenia s艂uchu lub widzenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ..........samosia.............
Ja od sierpnia mialam zawroty. Przez miesi膮c si臋 meczylam. Szukalam po lekarzach. Zwalali wszystko na stres, chcieli przepiisac uspokajacze. Nie zgodzilam si臋 bo wiedzialam ze to nie to. Szukalam w necie. Du偶o czytalam. Myslalam o plesniach, grzybach, pasozycie. Poszlam na testy. Okazalo si臋 ze mam uczulenie na gluten. Poczytaj co robi z organizmem... odstawienie glutenu nie dalo zamierzonych efekt贸w... poszlam do neurologa. Mialam tk i rezonans glowy, rtg szyi. Okazalo si臋 ze w glowie ok. Za ta drugi trzon w kregoslupie osuniety. Apogeum zawrotow, to byli stan zapalny w szyi. Troche to zaleczylam, ju偶 tak nie cierpie. Ale i tak do艣膰 cz臋sto mam zawroty i bole glowy. Zastanawiam si臋 nad jakims zabiegiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dimma
Mia艂am TK g艂owy 8 mie艣 temu by艂o ok, dwa tygodnie temu bylam u lekarza i u laryngologa w zwi膮zku z gryp膮. Nie mam zaburzenia s艂uchu, ani wzroku, po prostu od czasu do czasu mam dziwne zawroty g艂owy no i wiadomo wtedy na pare sekund robi si臋 md艂o.Dodam 偶e cierpi臋 na nerwice l臋kow膮 od 10 lat, mia艂am ju偶 ekscesy z zawrotami g艂owy ale okresowo rano, wieczorem mija艂o po jakim艣 czasie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak ja zdycham
zapalenie b艂臋dnika -od nieleczonych zatok , chorych uszu i jako powik艂anie pogrypowe , niezw艂ocznie udaj si臋 do lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak ja zdycham
no i jeszcze pytanie ,robi艂a艣 eeg ? czy to aby nie ta l偶ejsza odmiana epilepsji ? to sie objawia malutkimi zaburz 艣wiadomo艣ci i zawrotami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj tam, oj tam :)
jednak bym sie wybrala do tego lekarza - tak jak tu pisza, moga to byc problemy z blednikiem albo kregoslupem czy migrena. Jesli to sie wykluczy to ... zwalilabym wine na pogode. Noooooooooooo ale to wie tylko lekarz. Zawroty glowy sa chyba jeszcze bardziej nieprzyjemne niz b贸l z臋ba, dlatego szczerze wsp贸艂czuje

Udost臋pnij ten post