Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poparzona uciekinierka

Jak odnaleźć osobę, którą widziało się

Polecane posty

raz w życiu w miejscu, w którym było się tylko raz, która okazała swoje zainteresowanie, a przed która się uciekło ze strachu? :/

Gość Strach na wruble
nie żryj tyle czekolady to łatwiej trafisz :P

Gość dfghjkl;.hjnm
Ja kiedyś znalazłam tak na nk. Nie znałam nawet imienia chlopaka, ale wiedziałam, z jakiego miasta. Wpisałam miasto i każde imie jakie mi przyszło do głowy i szukałam :D Okazało się, że ma na imię arkadiusz i teraz jesteśmy razem 3 lata :)

To wielki skrót mega romantycznej przygody, która mi sie przytrafiła w kościele... Wiem, ze brzmi to śmiesznie, ale... Od pierwszego spojrzenia w Jego oczy poczułam coś dziwnego, za chwilę stal już obok mnie (jakimś cudem przemknął się z ludźmi), a później były tylko subtelne, "przypadkowe" spojrzenia i wisząca w powietrzu burza różnych pierwiastków chemicznych :) Do mnie jedynej wyciągnął rękę na Znak Pokoju i przytrzymał ją dłużej niż normalnie się to robi - wtedy uśmiechnęłam się po raz pierwszy... Po Komunii miejsca się zamieniły, znów stał daleko za mną, ale zaczekał, abym to ja pierwsza wyszła z kościoła - pewnie by zobaczyć w która stronę pójdę. Jakimś cudem, kiedy szukałam samochodu znajomych, nasze drogi się przecięły i wtedy powiedział, że jestem piękną kobietą i, że dziękuje mi za emocje, które towarzyszyły mu podczas Mszy. A ja... zdołałam wykrztusić tylko "dziękuję" i... uciekłam... Nie wiem, jak go teraz odnaleźć :(

Gość fxcyzsem z
faktycznie fajna historia :D

byłam tam tylko przejazdem, niestety nie mam możliwości pojawiać się w tym kościele częściej:/ Nk odpada, bo taki facet z pewnością nie ma tam konta:/

"bo taki facet z pewnością nie ma tam konta" niby dlaczego nie, skoro podrywa dziewczyny w czasie mszy

Nie wyglądał na podrywacza, wydaje mi się, że to było coś szczególnego... Poza tym jest w takim wieku, że nk jest mało prawdopodobna... Zresztą sprawdziłam już domyślnie ustawiając wiek i miejscowość - nic nie znalazłam :/

"Nie wyglądał na podrywacza," a jak wyglada podrywacz? "wydaje mi się, że to było coś szczególnego..." jak zawsze "Poza tym jest w takim wieku, że nk jest mało prawdopodobna..." skończył 75 lat? nie mam konta na nk i mogę się mylić, ale tam chyba są ludzie w wieku od lat 5 w zwyż?

Widząc człowieka, obserwując przez jakiś czas można coś o nim powiedzieć z pewnym prawdopodobieństwem. Nie napisałam ogłoszenia po to, żeby ktoś podważał jego treść, ale aby zasięgnąć rady.