Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyty chirurgii otruć

Do mezczyzn - warto czekac na " jedyna" czy tam milosc?

Polecane posty

Gość edyty chirurgii otruć

Jak myślicie? Warto czekać czy lepiej bzykać co tylko się da ewentualnie korzystać z płatnych usług? Jakie są wasze doświadczenia?

raczej nie warto czekac bo napewno kobiety nie czekają więc jak jestes atrakcyjny fizycznie lub masz dobrze płatną prace to zaliczaj panny bo i tak porzadnej nie sptkasz

Gość mężczyzna przed trzy
Co byś nie zrobił życie i tak Cie wyrucha. Jak bedziesz czekal to sie nie doczekasz, jak nie bedziesz czekal i bedziesz ruchał, przegapisz tę fajną, może jedyną, albo ona stwierdzi że skoroś taki to nara ja nie szukam takiego. Tak to już jest kolego dlatego wiesz jaka jest rada? Żyj w zgodzie z sobą, wg swoich zasad i wartości, nie staraj się na siłę budować ideologii i jakichś sztucznych założeń...

Gość czekająca em24
ja czekałam na tego jedynego i sie doczekałam. w wieku 21 lat. niestety nam nie wyszło. teraz nadal czekam. i nie trace czasu na jednorazowe znajomosci, nie kreci mnie to. wiec nie mów, ze kobiety nie czekają.

Gość błarzejweska
ale pszeciesz nawet jak znajdziesz te miłość to sie morze okazac rze ona kosztuje 150 zł za wizytę

Gość wiem,do mężczyzn,ale napiszę
ja niby czekam ale wątpię w sens tego, i nie czekam wcale na księcia który mnie zdobędzie, staram się być otwarta ale albo nie mam szczęscia albo coś robię źle