Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22lata

Mam 22 lata a wyglądam na 16!

Polecane posty

Gość 22lata

Irytuje mnie to, że wyglądam jak osoba niepełnoletnia, nawet, gdy idę kupić sobie piwo, muszę mieć przy sobie dowód, bo inaczej ze sklepu wyjdę z pustymi rękami :/ Jak powinnam się ubierać i jaką mieć fryzurę, żeby wyglądać starzej?

Gość ka85
to juz wygladasz staro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! autorko ja mam 30 i wygladam na 16

Gość to się ciesz bo za 20 lat
będzie podobnie :) Ja mam 32 i też dowodu żądają przy zakupie alkoholu :)

Gość abcdefghkobieta
Ty się przejmujesz? Ja mam 27, męża i dziecko a w sklepach ciągle proszą mnie o dowód :P Śmieszy mnie to bo przecież noszę obrączkę, a ostatnio na prawdę notorycznie muszę pokazywać dowód nawet kupując Reddsa ;)

Gość 22lata
Pewnie kiedyś się będę z tego cieszyła, ale jak na razie mnie to irytuje :/ Nawet jak idę z koleżankami do pubu to tylko mnie sprawdzają dowód...

Gość gggggw
Ale macie problemy....poczekaj trochę .Będziesz się cieszyla ,że młodo wyglądasz.Teraz może to upierdliwe,ale za parenaście lat będziesz się cieszyla jak ja.Wyglądam młodziej niż moje koleżanki,nie muszę latać po kosmetyczkach i faceci ciagle się za mną oglądają :Pa swoje lata już mam.

Gość do to się ciesz bo za 20 lat
ja tez 32 za kilka dni a wygladam na 16,18 tak mowia do autorki to usmiechnij sie i przestan nazekac :)

Gość męda :P
ja mam prawie 26 i mam to samo

Gość bzzzyyyyy
takimi rzeczami nie ma co się martwić, jak miałam 22 tez wyglądałam na 16, teraz mam 24 i mówią, że na 17 więc "się zestarzałam" :D

Witam w klubie :) Mam 25 lat, jestem na ostatnim roku doktoratu, a wygladam w najlepszym wypadku jakbym wlasnie szla na studia :P A jeszcze dodatkowy problem w tym, ze jako nastolata bylam mocno pulchna (no dobra - 42/44), a pod koniec studiow schudlam blisko 20 kg, wiec z figury wygladam bardziej "nastoletnio" niz wtedy i pasuja na mnie ciuchy ze sklepow mlodziezowych, o ktorych wtedy moglam ewentualnie pomarzyc. Staram sie nie przesadzac (na oficjalne i poloficjalne okazje na uczelni stawiam raczej na klasyke), ale w sytuacjach nieformalnych zdarza mi sie cos takiego zalozyc. Pytanie o dowod przy zakupie alkoholu to najmniejszy problem. Strasznie deprymujace jest (a niestety zdarza sie i tak), kiedy np. jestem przepychana w kolejce z tekstem "nie pchaj sie gowniaro!" :(

Gość repier
To, że sprawdzają Wam dowody, w cale nie świadczy o tym, że wyglądacie tak młodo. Zgodnie z ostatnimi wymogami dowody tożsamości sprawdza się osobom, które wyglądają na 30 lat lub mniej (16-latka może wyglądać na 25-30).

Gość ruda222222222
Zapisuję się do klubu :) mam 27, a wyglądam na....no cóż, różnie właśnie. Jak mam na sobie stroj sportowy i buty plaskate + brak makijażu to pewnie na 15, jak mam obcasy, makijaż (dość mocno maluję oczy) to jakoś się o ten dowód nie pytają tak często, nawet mnie w drzwiach faceci przepuszczają, a tak to ehhh...szkoda gadać. Autorko jak cię irytuje ta sytucja (jak mnie) to luźne bluzy, włosy w kitkę, róż odpadają. Nie znamy Twojego typu urody- a to się najbardziej liczy, zresztą makijaz postarzający ani nie brzmi, a już na pewno nie wygląda fajnie :) Co się tyczy prawa - wiadomo, że prawo jest prawem,ale w praktyce sprzedawcy każdego nie legitymują

Gość gość
to super! kazdy by tak chcial - lepiej wygladac mlodziej niz starzej

Gość gość
ja mam 26 lat i też wyglądam na 16. Twarz dziecka, małe cycki, niska, szczupła. Są wady i zalety takich genów. Kiedyś się strasznie denerwowałam, że rówieśniczki wyglądają bardziej kobieco i że nie wpuszczają mnie na dyskoteki. Teraz się cieszę :) A ostatnio w sklepie jak byłam z babcią to pani była przekonana, że to moja matka, a babcia ma prawie 80 lat :p od niej też chcieli dowód :D

Gość gość
z babcią oczywiście kupowałyśmy kratę wódki :classic_cool: ps. alkohol dobrze konserwuje :classic_cool: