Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota0

Złamanie

Polecane posty

Gość dorota0

Witam. 5 grudnia złamałam II i III kość śródstopia. Po miesiącu zdjęli mi gips. Noga jest cała opuchnięta i w siniakach, ciężko jest chodzić bo cała boli. Na dodatek jest strasznie zimna, nie pomagają skarpety, koce, nic. Czy tak powinno być? Jeszcze mam pytanie, złamałam je pod szkołą, jestem ubezpieczona w pzu, na jakie odszkodowanie mogę liczyć? Z góry dziękuję za odpowiedzi i proszę o pomoc.

Gość zimne nuszki
som smaczne

Gość dorota0
Nie próbowałam. Bardziej mnie nie pokoi to dlaczego taka jest, niż to jak smakuje.

Gość jbhjgh
musisz isc do lekarza znowu, nie jest to normalne ze jest zimna , problem z krazeniem, mysle tez ze kosc sie nie zrosły tak jak powinny, odszkodowanie owszem nalezy ci sie zwlaszcza jezeli chodnik nie byl odsniezony i posypany np. piaskiem , jezeli choroba trwala powyzej 7 dni to chyba cos wiecej....

Gość pawertyjj
też tak miałem i chodzę teraz o kuli z protezą, nie jest miłe mnie musieli upier.do.lić nogę, przypuszczam że u ciebie też tak się skończy, ale głowa do góry teraz są naprawdę fajne protezy.

Gość a niby skad mnie znasz?
pawert przestan dziewczyne straszyc:P to,że noga ( stopa? ) jest opuchnieta to sorry - bedzie tak jeszcze przez pol roku albo dluzej. niestety - kazdy dzien unieruchomienia - gipsu to 10 dni rehabilitacji - czyli za jakies 10 miechow powinnas wrocic do pełnej sprawnosci . kazdemu poki sie nie polamie, wydaje sie ,że bedzie inaczej;) co do siniakow to nie wiem - skad mozesz miec takie wybroczyny - ale zakaldam,ze po zdjeciu gipsu zdjecie ci zrobiono? kiedy masz wizytę u lekarza?zalecil jakas rehabilitacje?