Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rudzia16

Ktora z was spotkala na kafe fajnego faceta z ktorym utrzymuje kontakt prywatny

Polecane posty

Androgen jestem rozkoszna, tak. Jestemm! Słyszysz jak ci krzyczę prosto w twarz? Podsuń się bliżej, poczujesz mój oddech! Hym, ciekawe jaki masz głos tak na marginesie. Jeszcze mi nikt tak nie powiedział. Słodka. Wkurwiłeś mnie chyba.

Ałaaa. Bó, ale mnie ugryzłaś. Wiesz co Ci teraz zrobię? Wiesz? Zdemoluję Ci makijaż. Wiesz jak to zrobię Bó?

Bó, a nie wolisz posłuchać jak sapię, kiedy zjadam Twoją pizdę? Albo odgłosu mojego dyszenia kiedy się nad Tobą znęcam? Kiedy masz już dość i padasz z wycieńczenia a ja Cię trzymam i walę ile sił w biodrach?

Dark, wyliżesz mi twarz? Zaczniesz od? Od czego zaczniesz? Od ust? Usta zaślinisz językiem, pójdziesz do policzków? Oczy wyświnisz? Czoło? A może jeden wielki liz? Od oczu do brody? Bo mówimy o głowie, tak moja mała dzi.? Pamiętaj, niech będzie mokro, dużo śliny. Gryzienie oraz kąsanie. I wpychaj jęzor kórwa głęboko! I ssij mój język. I zrób mi kuku. :) O! Dark, o tym mówiłam wcześniej. http://3.bp.blogspot.com/_Nc29O3pjjis/TTddSri8mnI/AAAAAAAABkE/gocIHkqsQXQ/s1600/Strawberry+Lips.jpg Androgen, nie gadaj do mnie o róchaniu. Błagam cię. Coby zmienić wątek, znalazłam dla ciebie truskawkę. Wiem skądś, że truskawiki nie są ci obojętne. Czy podoba ci się tak? http://images.paraorkut.com/img/pics/glitters/s/strawberry_kiss-7822.jpg Tak: http://us.123rf.com/400wm/400/400/dolgachov/dolgachov0705/dolgachov070500049/924885-picture-of-strawberry-lips-and-tongue-over-white.jpg

Gość spieprzać
pierdolicie nie na temat. w dodatku nudzicie na kolejnym topiku

Bó, ale ja nie potrafię z Tobą o niczym innym :-) Truskawkoweciastko, tak, tak uważam :-)

Gość Bó ty suczo
chodź nasikam na ciebie

Androgen :) Ponieważ twoje myśli skierowane są w stronę seksualnych perwersji? Czy może mówisz o mojej ubogiej wiedzy? Proszę bardzo, słucham. Nie odpowiedziałeś czy truskawka na zdjęciu wywołała wzwód. Wywołała czy nie? :)

Ponieważ wszystko co pochodzi od Ciebie wywołuje u mnie takie a nie inne myśli. Także ta truskawka, która wywołała u mnie wzwód :-)

Czy Ty zdajesz sobie sprawę, że mam dostęp do truskawek? Jakbyś zareagował na osobistą sesję? Czy świadomość, że moje usta chwytają dorodną spotęgowałaby twoje doznania? Truskawka zachłyśnięta w cipce, lubisz? Lubisz tak je smakować? Robię tak. Pozwól, że się dowiesz :)

Truskawki pod każdą postacią. Wygrzebałbym Ci z dziurki językiem każdy kawałek. Odebrałbym z ust... Mniam :-)

Język na rozgrzewkę. Palce są wskazane. W sumie to i on :) mógłby mnie tam dźgnąć. Głęboka penetracja. Androgen, wygrzeb i podaj w ustach do ust. I całuj jakbyś nigdy ust nie widział. Zachłannie, łapczywie, z apetytem. Zapach cipki zmieszany z truskawką, twoją śliną, moją. A jeszcze kutasa zapach? Oo, ja pierdolę, płonę wtedy. Zapachy są niesamowite. Zapomniałam o zapachu potu pożądania.

Ja to sobie lubię urozmaicać. Cudować, kombinować, nastrajać, przebierać się, wtykać różne fajne gadżety. Wpychać, wpychać. No i lubię pokazywać. I patrzeć lubię. Lubisz się przyglądać na kobietę, która sobie wpycha w cipkę? A po wszystkim nie móc chodzić ze dwa dni. A to nogi bolą, a to cipka, a to plecy. Gardło. Ale mi się zachciało. Czy zaproponujesz mi jakiś film Androgen?

Chętnie Cie nagram. Porobię ciekawe zdjęcia. Uwielbiam patrzeć. Robi się tak bardzo gorąco, że pot spływa po mnie. Włóż sobie 2 palce. Głębiej. Patrz na mnie. A teraz ściśnij sutki, uszczypnij je. Czujesz jak mnie to podnieca? Ogień, prawda?