Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Rudzia16

Ktora z was spotkala na kafe fajnego faceta z ktorym utrzymuje kontakt prywatny

Polecane posty

Ale偶 Ty jeste艣 rozkoszna B贸 :-) Taka mi艂a i grzeczna, do schrupania 馃憚 :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Androgen jestem rozkoszna, tak. Jestemm! S艂yszysz jak ci krzycz臋 prosto w twarz? Podsu艅 si臋 bli偶ej, poczujesz m贸j oddech! Hym, ciekawe jaki masz g艂os tak na marginesie. Jeszcze mi nikt tak nie powiedzia艂. S艂odka. Wkurwi艂e艣 mnie chyba.

Udost臋pnij ten post

A艂aaa. B贸, ale mnie ugryz艂a艣. Wiesz co Ci teraz zrobi臋? Wiesz? Zdemoluj臋 Ci makija偶. Wiesz jak to zrobi臋 B贸?

Udost臋pnij ten post

B贸, a nie wolisz pos艂ucha膰 jak sapi臋, kiedy zjadam Twoj膮 pizd臋? Albo odg艂osu mojego dyszenia kiedy si臋 nad Tob膮 zn臋cam? Kiedy masz ju偶 do艣膰 i padasz z wycie艅czenia a ja Ci臋 trzymam i wal臋 ile si艂 w biodrach?

Udost臋pnij ten post

Dark, wyli偶esz mi twarz? Zaczniesz od? Od czego zaczniesz? Od ust? Usta za艣linisz j臋zykiem, p贸jdziesz do policzk贸w? Oczy wy艣winisz? Czo艂o? A mo偶e jeden wielki liz? Od oczu do brody? Bo m贸wimy o g艂owie, tak moja ma艂a dzi.? Pami臋taj, niech b臋dzie mokro, du偶o 艣liny. Gryzienie oraz k膮sanie. I wpychaj j臋zor k贸rwa g艂臋boko! I ssij m贸j j臋zyk. I zr贸b mi kuku. :) O! Dark, o tym m贸wi艂am wcze艣niej. http://3.bp.blogspot.com/_Nc29O3pjjis/TTddSri8mnI/AAAAAAAABkE/gocIHkqsQXQ/s1600/Strawberry+Lips.jpg Androgen, nie gadaj do mnie o r贸chaniu. B艂agam ci臋. Coby zmieni膰 w膮tek, znalaz艂am dla ciebie truskawk臋. Wiem sk膮d艣, 偶e truskawiki nie s膮 ci oboj臋tne. Czy podoba ci si臋 tak? http://images.paraorkut.com/img/pics/glitters/s/strawberry_kiss-7822.jpg Tak: http://us.123rf.com/400wm/400/400/dolgachov/dolgachov0705/dolgachov070500049/924885-picture-of-strawberry-lips-and-tongue-over-white.jpg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spieprza膰
pierdolicie nie na temat. w dodatku nudzicie na kolejnym topiku

Udost臋pnij ten post

B贸, ale ja nie potrafi臋 z Tob膮 o niczym innym :-) Truskawkoweciastko, tak, tak uwa偶am :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 B贸 ty suczo
chod藕 nasikam na ciebie

Udost臋pnij ten post

Androgen :) Poniewa偶 twoje my艣li skierowane s膮 w stron臋 seksualnych perwersji? Czy mo偶e m贸wisz o mojej ubogiej wiedzy? Prosz臋 bardzo, s艂ucham. Nie odpowiedzia艂e艣 czy truskawka na zdj臋ciu wywo艂a艂a wzw贸d. Wywo艂a艂a czy nie? :)

Udost臋pnij ten post

Poniewa偶 wszystko co pochodzi od Ciebie wywo艂uje u mnie takie a nie inne my艣li. Tak偶e ta truskawka, kt贸ra wywo艂a艂a u mnie wzw贸d :-)

Udost臋pnij ten post

Czy Ty zdajesz sobie spraw臋, 偶e mam dost臋p do truskawek? Jakby艣 zareagowa艂 na osobist膮 sesj臋? Czy 艣wiadomo艣膰, 偶e moje usta chwytaj膮 dorodn膮 spot臋gowa艂aby twoje doznania? Truskawka zach艂y艣ni臋ta w cipce, lubisz? Lubisz tak je smakowa膰? Robi臋 tak. Pozw贸l, 偶e si臋 dowiesz :)

Udost臋pnij ten post

Truskawki pod ka偶d膮 postaci膮. Wygrzeba艂bym Ci z dziurki j臋zykiem ka偶dy kawa艂ek. Odebra艂bym z ust... Mniam :-)

Udost臋pnij ten post

J臋zyk na rozgrzewk臋. Palce s膮 wskazane. W sumie to i on :) m贸g艂by mnie tam d藕gn膮膰. G艂臋boka penetracja. Androgen, wygrzeb i podaj w ustach do ust. I ca艂uj jakby艣 nigdy ust nie widzia艂. Zach艂annie, 艂apczywie, z apetytem. Zapach cipki zmieszany z truskawk膮, twoj膮 艣lin膮, moj膮. A jeszcze kutasa zapach? Oo, ja pierdol臋, p艂on臋 wtedy. Zapachy s膮 niesamowite. Zapomnia艂am o zapachu potu po偶膮dania.

Udost臋pnij ten post

Ja to sobie lubi臋 urozmaica膰. Cudowa膰, kombinowa膰, nastraja膰, przebiera膰 si臋, wtyka膰 r贸偶ne fajne gad偶ety. Wpycha膰, wpycha膰. No i lubi臋 pokazywa膰. I patrze膰 lubi臋. Lubisz si臋 przygl膮da膰 na kobiet臋, kt贸ra sobie wpycha w cipk臋? A po wszystkim nie m贸c chodzi膰 ze dwa dni. A to nogi bol膮, a to cipka, a to plecy. Gard艂o. Ale mi si臋 zachcia艂o. Czy zaproponujesz mi jaki艣 film Androgen?

Udost臋pnij ten post

Ch臋tnie Cie nagram. Porobi臋 ciekawe zdj臋cia. Uwielbiam patrze膰. Robi si臋 tak bardzo gor膮co, 偶e pot sp艂ywa po mnie. W艂贸偶 sobie 2 palce. G艂臋biej. Patrz na mnie. A teraz 艣ci艣nij sutki, uszczypnij je. Czujesz jak mnie to podnieca? Ogie艅, prawda?

Udost臋pnij ten post