Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorta

Praca w Norwegii - sprzątanie

Polecane posty

Gość dorta

Witam. Od jakiegoś czasu szukam pracy na terenie Norwegii najlepiej jako sprzątaczka. Szukam osób które pracują, pracoway na tym stanowisku.. gdzie najlepiej szukać ? czy mogłby mi ktoś pomóc?

Gość seidicci
Jezeli jedziesz sama i sama zamierzasz się utrzymać to nie licz na nic. Nic ci się na starcie nie nalezy zadne zapomogi, zasilki itd. Z praca tez kicha, juz nie chca brac kogos bez doswiadczenia i numerow rejestracyjnych(personnummer) i kasa tez mala z tego jest...

Gość dorta
widze, że ktoś za mnie bardzi niecenzuralnych słów używa. Proszę tego nie robić ! Seidicci, a gdzie najlepiej szukac, jakies agencje czy cos ?

Gość Dorota-dorta
po prostu tragedia! człowiek szuka odpowiedzi na proste pytanie, a tu banda osób podszywa się pode mnie i pisze o jakiś bzdurach!!Ludzie darujcie sobie!! to bez sensu. chyba zakończe już ten temat

Gość Dorota-dorta
wypierdalać stąd !

Gość Dortaa
sikam ze śmiechu . ;) koniec tematu, jak bede chciala wiedziec cos wiecej to po prostu zapytam na jakims powaniejszym forum. Dziekuje tylkko jednej pani za odpowiedz :) po prostu żal was ludzie za to co wytwarzacie!!!!