Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turaski brudaski?

szkaradne polki z ciapakami w anglii i nie tylko wpisujcie sie i nie tylko/fotki

Polecane posty

Gość turaski brudaski?

http://pokazywarka.pl/rjbym3/ Darling.I Lowe.Ju... http://youtu.be/Ah8dhqQvZ8E . Obca / Die Fremde (2010) http://youtu.be/WPzYmxz6Ga0 "Jezdza do Turcji(anglii itp rowniez :D) szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. "exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym"

Gość ciapaczka
:)

Gość zirytowany
Tutaj dla naszych rodaczek o co sie pytaja wasi CIAPACI panowie na roznych forach. Marrying Polish Woman in UK/London incognito007 Hey all, Am an Indian guy, i have been dating a Polish girl for the last 3 years, we have traveled all over India, Europe together, all I want to say that we are well educated,grounded people,not together cos of some infatuation or something mundane like the 'exotic' attraction, we have a strong bond. We want it to take it to the next level-Marriage.. I recently moved to the UK,she is in Poland(Working in a reputed company for the last 7 years,in a decent role).. I have had a few interviews but haven't been lucky in London/UK as such, I was wondering, If i marry my gf, would it benefit me at all? I am authoriszd to work here in the UK & legally allowed to work/stay until 2012. the benefits i can see are 1)Traveling within EU 2) Working within EU (there's nothing ILLEGAL) are there any other benefits? Also I would like to know the procedure for this, I have an Indian Passport., the documents needed, the offices I should contact, I am based in London, Brent Borough. If there are any experts out there, any help,suggestions would be welcome, I intend to talk to a lawyer as well abt this, but personal experiences would give some new situations not known by these Lawyers, Also, any websites regarding the same, I would be very obliged. For those curious how we met, I had visited Poland for a short term on an assignment, we met at a private party, we stayed in touch,we visited each other frequently(one of us coming/going to the other ever 3 months for at least 2 weeks), now that I am in the UK, she visits me more ;) Thanks incognito Jak ktos nie rozumie to prosze sobie kwleic do translatora. I co powiecie , ze to jest milosc? kto zakochany myslacy o zyciu razm pyta sie jakie sa dla niego korzysci. GLUPIE POLKI JESTESCIE DLA HINDUSKICH PLEBSOW TYLKO DROGA DO INNEGO LEPSZEGO ZYCIA- nie dla was niestety. JESLI MIESZKASZ NA ULICY W NAMIOCIE I SPISZ NA BUTELKACH I JESZ WLASNE GOWNO TO ZOBISZ WSZYSTKO ZEBY ZBAJEWROWAC GLUPIA POLECZKE ZEBY ZA CIEBIE WYSZLA. MYSLCEI DZIEWCZYNY!

Gość gość
up! Niech naiwne sobie poczytają !

Gość gość
Poczytać poczytają ale przecież jej Ahmed jest inny, on ją kocha :))

Gość gość
Yebac turasów

Gość gość
Czarni to kultura! A wy białasy to złom ludzkości.

Gość gość
Ja pierdolę niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego europejska dziewczyna wiąże się z arabem? Bo mi do głowy przychodzi jedna myśl " zaburzenia psychiczne