Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona ona:(

czy ma ktoś żylaki nóg?

Polecane posty

Gość gość
ja mialam, ale pomogly mi swietne zabiegi z www.bellazone.pl cale zycie z nimi walczylam i w koncu trafilam w dobre miejsce

Gość gość
lekarstywa jako takiego na zylaki to nie ma ale mozesz isc do lekarza, a potem je usunac. mnie usuwano w www.pco-poznan.pl . jestem bardzo zadowolona z efektu i wreszcie moge nosic bez wstydu spódnice i sukienki.

Gość gość
Też jestem zdania, że z żylakami trzeba postępować konkretnie i wybrać się na wizytę u specjalisty, np. http://chirurgnaczyniowykatowice.pl/ a nie stawiać na różne specyfiki niczym cudowne panaceum.

Gość gość
Ja tez miałam usuwane żylaki, nie będę pisac gdzie bo ktoś pomyśli że to reklama. Żylaki to zlozona choroba i niestety nie mija po operacji. Trzeba się później pilnować żeby nie przeciążać nóg i profilaktyka czyli rajstopy, nogi do góry itp.ja sobie raz na jakis czas kupuje diosmine w tabletkach,rutynę, efekt jest jak biorę, teraz przymierzam się do kuracji rostilem, trzeba nauczyć się żyć z ta choroba.

Gość gość
gość 2016.05.01 lekarstywa jako takiego na zylaki to nie ma ale mozesz isc do lekarza, a potem je usunac. mnie usuwano w www.pco-poznan.pl . jestem bardzo zadowolona z efektu i wreszcie moge nosic bez wstydu spódnice i sukienki. ja tez mialam zylaki, ale sie ich pozbywlam, to bardoz nieestetyczne.

Gość wiktoria741
Ja na szczęście nie mam ale moja teściowa tak i namawiam ja na wizytę w Gabinet USG - http://www.gabinetusg.com.pl/usg-doppler/ Chciałabym aby wykonała usg kończyn dolnych i w końcu zaczęła się leczyć. Nogi ją bolą, widać, że się męczy ale ma w nosie swoje zdrowie. Nigdy nie zrozumiem takich ludzi.

Gość gość
Powiem ci szczerze, że bezoperacyjnie to ciezko będzie ci się ich pozbyc. Skontaktuj się z www.bellazone.pl i umow się na jakieś konsultacje w tej sprawie, z pewnością będą mogli ci coś poradzić w tej kwestii.

Gość ykimiki
Tak jak ktoś wyżej: bez operacji ani rusz. Weź skontaktuj się z jakimś dobrym lekarzem - ja np. leczyłam się u doktora Czerczuka z lubińskiego Proctomedu, ale podobno przyjmuje jeszcze gdzieś we Wrocku - niech on rzuci okiem na Twoje nogi i doradzi Ci, co masz zrobić. Może się okazać, że masz przeciwwskazania do operacji i wtedy trzeba będzie z tym problemem poradzić sobie inaczej. Dlatego ważne, żebyś pogadała z lekarzem, to jest najważniejsze.

Gość gość
Ja już nie mam bo byłam na zabiegu usuwania żylaków w gabinecie www.drpernak.pl w Gdańsku, jest to najskuteczniejsza metoda ich zwlaczania

Gość gość
Polecam przejść się do nich na badania do www.unicardia.pl , byłam problem z żyłami i krążeniem został zażegnane, polecono odpowiednią dla mnie profilaktykę, teraz mogę cieszyć się życiem dalej:)

Gość gość
Ja mam i sporo miałem walki z Żylakami. Na szczeście pomogło mi Zylaki Center.

Gość gość
ja, niestety nie wyglądało to zbyt estetycznie. Koniec końców mój mąż zafundował mi pomoc w tej klinice http://www.bellazone.pl/ wiedzial, jak bardzo mi dokuczają te zylaki, jak się z nimi nie czuję pewnie. Pomógł mi bardzo

Gość gość
ja mam ale na cipce

Gość gość
zylaki to masakra :O wiosna mialam zabieg echoskleroterapii, mialam poczatki zylakow, ale wstydzilam sie zakladac spodnice. zaplacilam cos ponad 1000 (nie pamietam juz ile bo w sumie byly 3 wizyty - pierwsza to wywiad, a nastepne 2 zabiegi). niedlugo cieszylam sie nogami bez zylakow. wkrotce okazalo sie ze jestem w ciazy, a ta sprzyja powstawaniu zylakow, i juz na lewej nodze widze poczatki tego g***a :( zreszta prawda jest niestety taka ze te zabiegi ,operacje usuwaja zylaki ale nie zapobiegaja powstawaniu nowych. taka syzyfowa praca :O

Gość MonikaKajaczek
Wiem że żylaki to dolegliwość która często nas kobiety dotyka, dlatego staram się im zapobiegać póki mogę. Ostatnio zakupiłam sobie rajstopy przeciwżylakowe i muszę przyznać że moje nogi wydają się być lżejsze, ale co z dalszymi efektami to się jeszcze okaże. Proszę sprawdzić http://www.cyberion.net.pl/zdrowie/rajstopy-stosowane-w-profilaktyce-zylakow/

Ja mam niestety żylaki, i dokucza mi uciążliwy ból :( Byłam u lekarzy, chodziłam na zabiegi i nic, kazali mi czekać na efekty. Mija już drugi miesiąc raczej nic się przez ten czas nie wydarzyło :(. Polecacie coś odmiennego na żylaki?

Z0cha, miałam ten sam problem, aż zaczęło mnie to już denerwować, że nikt z lekarzy nie bierze mnie na poważnie :I Moja koleżanka słynąca wśród znajomych za piękną urodę, poleciła mi krem Varipro. Żylaki zniknęły po tygodniu i mogłam znowu poczuć się młodo :p W pracy koleżanki zaczęły mi zazdrościć i po cichu wypytywać o ten krem Varipro ;)

Zgadzam się z opinią koleżanki, Varipro to zdecydowanie faworyt kremów regeneracyjnych na żylaki. Niestety, w naszym kraju długo go nie było, jesteśmy 100 lat za murzynami :/

Gość gość
Wszystko fajnie, tylko co kiedy zylaki robia sie w czasie ciazy? I to poczatek dopiero, a zylaki juz mega duze i coraz wiecej

Gość gośćh
Ja mam 29 lat, żylaki wyszly mi jak miałam 21 lat i z roku na rok sie powiekszaly....w kwietniu bylam na operacji, nie ma sie czego bać. Operacja z znieczuleniem miejscowym i dozylie na spanie. Po operacji prawie nic nie boli. Nie ma tragedji

Ja bałam się iść na operacje, słyszałam że czasami jest bolesna, dlatego za namową koleżanki kupiłam sobie maść na żylaki Varipro i na razie sprawuje się wyśmienicie ;)

Ja się nie bałam iść na operację, tylko szkoda było mi kasy na nią, bo miałam tylko jednego żylaka na lewej nowe i był on tylko upierdliwy, wolałam wydać na Varipro i problem miałam z głowy ;)

Gość gość
Dokładnie, mi Varipro pomógł natomiast nawet przy większych żylakach, od razu mówię, że warto spróbować, ten krem jest super! :-))

Gość gość
A znieczulenie dają w kręgosłup czy w nogę?

Witam, ja swoje żylaki wyleczyłam dzięki aplikowaniu dużej dawki witaminy C, smarowania maścią Varive oraz piłam też dużo octu jabłkowego. To pomaga! ;)

Gość gość
Dokładnie, dużo witamin i maść Varive, tylko uważajcie żeby nie zamawiać z varive.info, bo oficjalną stroną tej maści jest Varive.pl

Ta maść jest ekstra, ja pozbyłam się żylaków w 3 tygodnie na dobre i stosuje obecnie profilaktycznie ;)

Gość gość
Spieprzaj z tym Varipro. Takie sztucznie skonstruowane wpisy że aż wstyd! J****i spamiarze

Gość gość
Zylaki Center to świetny wybór.

Gość DJHubson
gość, co ty pieprzysz, ja akurat stosowałem Varipro i był świetny, najlepiej wyzywać i nie mieć o tym żadnego pojęcia! Leczyłeś kiedyś żylaki? Bo ja tak i skorzystałem z tego kremu i podziałał, wiele osób też potwierdzi że ten krem jest dobry więc nie wiem o czym ta gadka