o co ci chodzi 0 Napisano Styczeń 7, 2013 Jak w temacie. Postanowiłam napisac tu o tym bo zakochalam sie w ich muzyce a uwazam ze jeszcze zbyt malo osob ich zna. Wejdzcie na YT i posluchajcie bo naprawde warto, swietne teksty, dobra lekcja historii przy okazji, kawal dobrej muzyki, porzadny wokal. Perełka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buhahahahtwojastara Napisano Styczeń 12, 2013 taaaa, tę muzę poleca portal nacjonalista.pl, wypad stąd, neofaszysto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rock for you Napisano Styczeń 12, 2013 Posłuchałam z ciekawości - bardzo przeciętny poziom :O O wiele ciekawszą muzykę i teksty ma chociażby Lao Che, też nie brak treści patriotycznych, tylko nieco trudniejsza forma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2014 debile co negujecie Horytnice do budy lewackie ścierwo, wiem ze lubicie tematy typu zapinać kolegę w popielnik, ale Horytnica to rzecz doskonała i tego nie zmieni nikt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sandralove Napisano Grudzień 26, 2014 Faszyzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach