Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loreline2

Upławy i paznokcie

Polecane posty

Gość loreline2

Jak często? I czy można podczas nich stylizować paznokcie? Znam się na tym. Jestem po szkole.

Gość Ajumeaktmea
Kobieto nie wolno! zebow też nie wolno myć przy uplawach! tego zabrania konstytucja! znam się na tym. jestem po szkole :)

nie nie mozna i napoczatek musisz sie wypompowac z uplawow najlepeiej taka pompa jak szmbowozy maja bo te maja taki pozadny zasys. jak juz bedziez po odsysaniu uplawuw zdezynfekuj dolne czesci parti ciala denaturatem, wtedy mozesz juz paznokcie robic:)

Gość loreline2
A czy te uplawy w zetknieciu z paznokciami moga byc bezpieczne? Jestem po szkole i jestem swietna w robieniu paznokietkuff, ale nie wiem czy to bezpieczne. Czy to niebezpieczne? A ostatnio z moich uplaw uksztaltowala sie na podlodze piekna krzywa C. To chyba nie jest bezpieczne...

Gość marcepannna
Mozesz robic ,zwlaszcza zelowe.

Gość BeM*
No mysle autorko ze krzywa C z uplawow ,moze stwarzac zagrozenie dla paznokci w przypadku ,poslizgniecia sie na uplawie.A to niebezpieczne...zwlaszcza w przypadku srodka spraeczego ,w postaci krzywej C -co innego prosta I ,tu istnieje mozliwosc unikniecia poslizgu ,ktorego nie gwarantuje krzywa C.Nie oznacza to ze prosta I jest bezpieczna...-bo nie jest..rowniez stwarza ryzyko poslizgniecia sie na uplawie.Najlepszym wyjsciem byloby zakrycie szczelne pochwy-zrodla wycieku..To byloby bezpieczne.Wowczas mozna bezpiecznie wykonac paznokcie...Szczelnej oslony pochwy chroniacej podloze i konczyny dolne przed wyciekajacymi uplawami -najlepiej wcale nie usuwac ,gdyz istnieje zagrozenie poslizgniecia sie i uszkodzenia dopiero co wykonanych paznokci.Powyzsze kopedium uwazam za bezpieczne i wlasciwe rozwiazanie bedace swoistym "zlotym srodkiem" pomiedzy uplawami a paznokciami...