Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewicaa_25

Najpierw wiążecie się z puszczalskimi, a potem narzekacie, że wszystkie takie są

Polecane posty

Gość Dziewicaa_25

A sami jesteście g... warci. Ja mam 25 lat, jestem dziewicą i nie mogę znaleźć porządnego faceta, bo wszyscy najpierw lecą na kurewki, a potem narzekają, że "dziewczyny to dziwki". Wasz problem, skoro się z takimi wiążecie, a porządne dziewczyny zostają same 🖐️

Gość mrrrrrr3241
tak zgadzam się z tobą teraz faceci to by bzykneli wszystko co na drzewo nie ucieka ale jak chcą dziewczynę za żonę to najlepiej dziewica :):):):):):):)

Gość Dziewicaa_25
Wrzask Berserkera - jak nie wiesz na co lecę to się nie wypowiadaj. Mam gdzieś, na co lecą twoje puste koleżaneczki. Dla mnie u faceta liczy się MÓZG, czyli coś, czego większość z was NIE POSIADA.

Gość taryf gryf
Droga Pani ma pani sporo racji ale ten sam rytulal jest po Waszej stronie. Całe mówicie, że porządnych mężczyzn nie ma a wiarzecie się z puszczalskimi facetami co was nie szanują itp. Nawet nie zdajesz sobie sprawę jaki ból sprawiają wasze słowa.

Gość Wrzask Berserkera
tak jak i wy.

Gość 247$#%()55
Ruchacze złe prawiczek ścierwo nikt wam nie dogodzi.

Gość Dziewicaa_25
Ja wolę zostać dziewicą do śmierci, niż związać się z jakimś idiotą albo ruchaczem. Więc się z nikim nie wiążę, bo po prostu nie ma z kim. Jestem ładna i podrywają mnie jacyś puści lalusie, bo wydaje im się, że będę chętna :O Żałośni jesteście "faceci".

Gość Dziewicaa_25
Nigdy w życiu nie spotkałam faceta, który jest prawiczkiem. Tacy to chyba tylko w bajkach.

Dziewico a co będzie jak się zakochasz,będziesz już myślała,że to ten jedyny,pójdziecie do łóżka a później Cię zostawi?Nigdy nie możesz być pewna.

Gość gosc 36
Gdyby kobiety były takie porządne- to faceci nie mieli możliwości by korzystać... myslę autorko ,że sprawa wygląda identycznie po obu stronach barykady- jak ktos chce to sie puszcza a jak nie to nie...

Gość Dziewicaa_25
Do łóżka pójdę minimum po roku, jak już będę pewna, że nie chodzi mu tylko o seks. Wcześniej nie ma mowy.

Gość hggv bmbmjnbmjn
"Nigdy w życiu nie spotkałam faceta, który jest prawiczkiem." a skad wiesz? ma to mieć napisane na czole albo żalić sie wszystkim w okół tak jak to czynią prawiki na forum internetowym? czy ty poza internetem opowiadasz publicznie o swoim dziewictwie?:o

Gość Magdalena22iou
Ja osobiście znam chłopaka, który jest prawiczkiem i czeka na miłość. Jest całkiem przystojny i niespodziewanym się tego po nim. jak powiedział nie jul w związku a seksu poza związkiem nie uznaje. Kurcze chciałabym by był moim pierwszym mężczyzna. Eh...

"bo wszyscy najpierw lecą na k**ewki, a potem narzekają, że "dziewczyny to dzi**i"." Jeju. Wieeelce porządna a takim mięsem rzuca . . .

No ale taka niestety prawda, a potem narzekanie na kafe :D pytam raz jeszcze, CZEMU NIE ODMÓWICIE JAK KTOŚ CHCE SIĘ PUSZCZAĆ TYLKO KORZYSTACIE ? :D

Gość cojapaczee
jak im któraś da na pierwszej randce to od razu na taką narzekają, ale nigdy nie odmówią...

"CZEMU NIE ODMÓWICIE JAK KTOŚ CHCE SIĘ PUSZCZAĆ TYLKO KORZYSTACIE ?" Do kogo jest postawione to pytanie? Bo żeby postawić opytanie też trzeba mieć postawy do tego. A sądząc po stylu pisania autorki to zwykła pałająca nienawiścią zołza, na wido której czerwona lampka się zapala. Po mojemu dorabia ideologię do tego, że nikt jej nie chce. Ale to hipoteza, dość prawdopodobna . . .

Powiem inaczej - dotyczy kobiet jak i mężczyzn. Przecież jak kobieta chce się puścić to można odmówić, w przeciwną stronę tak samo więc czemu tego nie robicie moi drodzy ?