Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hime26

Do lata 10-15 kilo...START!

Polecane posty

Gość Hime26

Cześć dziewczyny. Mam 26 lat, 158 cm wzrostu i 58 kilo...no i od 2 stycznia zaczęłam stosować dietę. Chciałabym znaleźć dziewczyny które podobnie jak ja nie znoszą swojej sylwetki i chcą coś zmienić.

Uda przy moim wzroście mają po 53-54 cm a o pasie 69 cm nie wspomnę! Ja nie mówię, że jestem otyła, ale nadwagę mam, nie czarujmy się. Dlatego proszę, by choć jedna duszyczka pisała ze mną i razem trwała w diecie...

Mój cel? Do lata ważyć 48- 45 kilo...Jak tego dokonam? Jedząc malutko i ćwicząc a6v i ruszając się. Ktoś chce schudnąć 10 kilo? Zapraszam...Ja już prawie tydzień wytrwałam i żyję jakoś na diecie...Ważę się za tydzień ;)

Hmmm...też mam tyle do zgubienia...Co proponujesz? I ja od 2. 01 jestem na diecie 600 kalorii :)

hmm chociaż może lepiej nie, bo mi się cycki zmniejszą :D

Fajnie że ktoś odpowiedział. Ja myślałam też o niskokalorycznej diecie no i ruchu mała...A druga koleżanka jak zamierza chudnąć? Jaka dieta? Bo u mnie w sumie o wszystkim można pisać :). Uważam, że każda dieta, jeśli się jej przestrzega jest okej.

ja chyba postawię w większości na ruch, bo serio szkoda mi piersi :D zresztą jak mówiłam kiedyś facetowi, że chyba zacznę coś zrzucać, to stwierdził, że chyba się w głowę uderzyłam, bo jak zejdę chociaż kg mniej, to już będę ważyła poniżej 50kg, a to niezdrowe przy moim wzroście :D nie wiem skąd wymyślił tą wagę ale ok 🖐️

hehe...piersi są ważne i też się troszkę o biust boję, bo mam niczego sobie...ale wolę to, niż wielki tyłek :)