Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznadziejny25

Mam 165cm wzrostu. W oczach kobiet jestem zerem.

Polecane posty

Gość Beznadziejny25

Daly mi to do zrozumienia setki razy. Świadomie rezygnuje z poszukiwan. Rzadko wychodze z domu.

Gość PIotrek......999
ja też tak mam i co z tego...

Gość 45856826
185 to też porażka teraz chcą tylko 195+

Gość bumboom
wspolczuje ci to rzeczywiscie przeszkoda w znalezieniu kogos dla siebie , kiedys byl taki facet , byl mojego wzrostu albo i nizszy , 160 i ,staral sie o mnie,, , sympatyczny otwarty , moze zbyt otwarty jak dla mnie i , ja nie chcialam nie pasowalismy do siebie, nie bylo chemii, to bylo powodem dla ktorego nie chailam z nim byc , ale z biegiem czasu zdjae sobie sparwe ze ten wzrost wplynal jakos na moja decyzje , i przez to czuje sie zle , bo byl dla mnie dobry

Gość hrabiniazbrunswiku
Moj mezczyzna mierzy 187cm, jest boski :) Na sama mysl o nim robie sie mokra :) Kreci mnie jego umysl, jego cialo. Jest kochany i przecudowny:)

Gość bumboom
ale nie rezygnuj , jest szansa , istnieja takie zwiazki i teraz zaluje swojego wyboru , bo co mi po tym jak bedzie mial 1 80 czy iles tam

Gość hrabiniazbrunswiku
Ja mam 172cm. Wiec chyba nie czulbys sie dobrze autorze u boku takiej kobiety jak ja? Zwlaszcza ze zawsze zakladam buty na wysokich obcasach.

Gość Beznadziejny25
hrabiniazbrunswiku - i po co to napisałas?? Temat jest o niskich facetach. Masz kompleksy i musisz sie chwalic ze twoj jest wysoki? Czy po prostu lubisz dokopywac ludziom takim jak ja?

Gość oj tam oj tamnie
łam się, poszukaj takiej co ma 158 i stwórzcie szczęśliwy związek :)

Gość a moj kolegaaa ma chyba
162cm, jest łysy i chudy na maksa,pracuje dorywczo, jeździ trabantem, bo lubi i co 3-4 miesiace kolejna laska łasi się do niego i proponuje związek :-D ja nie wiem jak on to robi, ale koles ma prze prze przepiękny umysł, zniewalający wręcz i chyba właśnie na to leci ta część kobiet

Gość Ukryty seler przyczajony ogór
szukaj takiej co ma poniżej 160 dużo takich jest .

Gość a moj kolegaaa ma chyba
a w dodatku otwarcie mówi,że nie chce związku :_D i opędza sie od tych dziewczyn :-D WZROST NIE MA NIC DO RZECZY

Gość rfhgtobb
zamów sobie coś za darmo przez internet www.free.amciu.com polecam

Gość Beznadziejny25
Mi wysoki wzrost dziewczyny nie przeszkadzał w niczym,a ludzie ? Niech sie gapią. Na wysokiego faceta i niską tez sie patrzą jak na ojca i córke albo zboczony układ. Sam słyszalem kiedys rozmowe mlodych kobiet w autobusie : ten facet ma pewnie zapędy pedofilskie, ona taka mała, wyglada jak gimnazjalistka :O Spotykalem sie tylko z niskimi tj max 170 i zawsze konczylo sie na jednym spotkaniu. Byla jedna z ktorą spotkalem sie kilka razy, wszystko bylo na dobrej drodze ,ale jej eks chcial wrócic...wiec dala mi kopa w dupe bez slowa. Z inną pisałem 2 lata na gg :O wiedzielismy o sobie wszystko, widziala jak wygladam, nie oszukiwalem, spotkanie i ...porazka. Nie bylo o czym rozmawiac, po spotkaniu zablokowala mnie na gg, zadzwonilem w koncu odebrala : Daj mi spokoj i skasuj ten numer, nic z tego nie bedzie... Po tych przygodach stracilem ochote na poznawanie kogokolwiek, juz w szkole dawano mi do zrozumienia, ze jestem kims gorszym. Nauczyciele wcale mi nie pomagali, a taka jest ich rola :O Wiec zostałem kozłem ofiarnym stawialem sie ale to bylo bez sensu, jeszcze bardziej sie nabijali. Trudno mi teraz pozbyc się lękow z dziecinstwa, stac sie pewnym siebie czlowiekiem :( 90% nauczycieli nie powinno pracowac w szkole.