Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilczyca91

Czy jestem w ciąży? Doradźcie mi proszę :)

Polecane posty

Gość wilczyca91

Witam serdecznie, dzisiaj mija 10 dni od terminu spodziewanej miesiączki. Zrobiłam dwa testy ciążowe i oby dwa pokazały dwie kreseczki w taki sam sposób: jedna kreseczka bardzo wyraźna, druga mniej. Ostatnią miesiączkę miałam 28 listopada 2012, obecnie czuję się bardzo dobrze poza tym, że mam lekki ból podbrzusza i piersi. Poza tym mam zmienne nastroje i podwyższoną do 37 *C temperaturę ciała. Ponadto wystąpiło u mnie dzisiaj po treningu na siłowni lekkie plamienie brązowym śluzem. Co o tym sądzicie? Testy ciążowe dwóch różnych firm: nordtest i amil. [img]http://img12.imageshack.us/img12/7083/dsc07573b.jpg[/img]

Gość Zamiast
jesteś na 100% w ciąży. Po co teraz ta siłownia? Do lekarza marsz- plamienia to zawsze sprawa do wyjaśnienia.

Gość vghgjugg
ciąza. Zaczynasz plamic, lec do kelarza

Gość wilczyca91
Siłownia bo byłam pewna, że po prostu mi się okres spóźnia. Po zobaczeniu brązowego śluzu sprawdziłam w internecie, że może być to objaw ciąży. Zrobiłam jeden test wyszły dwie kreski ale ta druga niewyraźnie, drugi- to samo. Jutro zarejestruję się do ginekologa :)

Gość wilczyca91
Siłownia bo byłam pewna, że po prostu mi się okres spóźnia. Po zobaczeniu brązowego śluzu sprawdziłam w internecie, że może być to objaw ciąży. Zrobiłam jeden test wyszły dwie kreski ale ta druga niewyraźnie, drugi- to samo. Jutro zarejestruję się do ginekologa :)

Gość Kiwi Kisia
Gratuluję :) Ja też jestem w ciąży i ostatnią miesiączkę miałam dzien po Tobie czyli 29 listopada :P

Gość Kiwi Kisia
Jesteś w 6 tygodniu :P

Gość wilczyca91
Dziękuję Kiwi Kasia :).

Gość taka sobie pomarańczka
mi druga kreska w dn spodziewanej wyszła tak niewyraźna że nie tylko ja sprawdzałam czy ona tam jest ale mój mąż i moja mama również. Bo mi się wydawało, że ja tylko chce żeby tam była... Powiedz o plamieniu niech cię przyjmie od razu.

Gość Kiwi Kisia
Ja mam termin dopiero na 22 stycznia. Tu u mnie ciężko się dopchać do ginekologa na NFZ :/

Gość wilczyca91
Czytałam, że lekkie plamienie brązowe jest najczęściej normalnym objawem i najczęściej nic złego nie zwiastuje. Oby tak bylo.

Gość Myszka1984
A jak info przyjął tatuś? Pytam z ciekawości bo przymierzam się do powiedzenia mojemu...

Gość wilczyca91
Ojciec dziecka jest moim narzeczonym, mieszkamy razem i planowaliśmy dzieciątko za 2-3 lata. To, że być może pojawi się teraz nie stanowi większego problemu więc Tatuś jest cały w skowronkach :).