Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podglądacze zza winkla

mam na studiach taką jedna laske co mnie strasznie nie lubi

Polecane posty

Gość Taki spy phone szpieg
czyli oprogrmowanie szpiegujące ma sporo możliwości . Może ktoś czytać wasze smsy , podsłuchiwać wasze rozmowy telefoniczne , podsłuchiwać co się dzieje w waszym otoczeniu , nawet jak telefon jest wyłączony! Nie muszę dodawać , że te informacje ktoś może sobie wykorzystać do jakiś swoich chorych celów!

Gość dobra rada@@@
W sklepie dedektywistycznym można kupić "gotowca", tzn. telefon w którym jest już zainstalowane oprogramowanie szpiegujące i dać w prezencie partnerowi;-) Nie będzie miał pojęcia , że jest inwigilowany;-)

Gość ssnsjsngklnkl
A co boli cie to?? Bo jak dała ci jakąś propozycję a ty odrzuciłeś to chyba nie oczekujesz że nadal będzie za toba latała.. Pozatym raczej było to coś więcej niż to że odrzuciłeś jej zaloty, może powiedziałeś jej coś hamskiego, i duma jej nie pozwala z tobą rozmawiać.. a wogóle ty z nią rozmawiasz? pewnie sam sie nie odzywasz i dupa sie boli że nie leci juz na ciebie.

Gość ssnsjsngklnkl
Mam historię w tym klimacie-traktuje podobnie jednego kolegę. Powód? wiem że opowiadał kumplom że na niego lecę. Nie była to prawda tak do końca, lubiłam go ale byłam zakochana w innym. ale jak usłyszałam plotki to przejrzałam na oczy i go unikam, średnio mi się podoba bycie pomówioną o to że kogoś podrywam :) co pewnie on sam wymyslił.

Gość jurnyj
jakbyś ją przeleciał i zostawił dopiero by cie nie lubiła