Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panna Blanka

pomocy z zadasniem ze statystyki!!!!!!!

Polecane posty

nie chodzilam na wyklady ze statystyki (moja bardzo wielka wina) a tu nasza kochana pani doktor zadala nam "male " zadanko domowe. 10 zadan ze statystyki a ja kompletnie nie wiem jak sie za nie zabrac. pomoze ktos?? w was drodzy kafeterianie jedyna nadzieja!!!!

Gość gfdhgfd
na kiedy to masz?

na czwartek... dla mnie te zadania to mega kozaki, a jeszcze mam w czwartek egzamin wiec wogole jestem poskladana...

Gość gfdhgfd
a co masz dokladnie?

nie moge wkleic zad wiec przepisalam: w pewnym miescie zbadano cene litra benzyny na 30 losowo wybranych stacjach.srednia cena litra wynosila 3,69 przy przecietnym zroznicowaniu 0,59. zakladając ze rozklad ceny jest normalny oszacowac srednia cene za litr oraz odchylenie standartowe ceny (y=0,9)

Gość annaaaazdesporowana
nikt ci nie pomoże, oni się tylko rzucili na jakieś zadanie z fejsa 6:2(1+2) czy coś takiego. każdy był matematykiem. było chyba z 10 stron. ale jak widać coś trudniejszego to nikt nie odpowie. chętnie bympomogła, ale jeszcze togo nie miałam

a to dopiero początek, nikt nie zna tutaj jakiegos dobrego matematyka ktory zpalcem w nosie by to rozwiazal??

Gość ererreretr
zlec komus za kase na oferii, nikt ci za darmo liczyl caly dzien nie bedzie