Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

McDusia

Czy Wasze niemowlęta śpią z przytulankami?

Polecane posty

Jw. Jeśli tak to czy nie boicie się że dziecko w nocy podczas snu udusi się? Pediatra tak mi to wbiła do głowy, że boję się dawać 8-miesięczniakowi przytulankę...

Gość Zamiast
nie, sypia bez. Tylko w samochodzie lubi tulić tygryska

Gość a mnie sie udało ...
nie mam dzieci, ale ja spie z pluszakiem ;p

Niemowlakowi nie dawałam bo nie widziałam takiej potrzeby. Za to córka (teraz ma dwa latka) sama świadomie już bierze misia jak idzie spać. Każe Go nawet przykrywać.

Gość mama007
mój zasypia z konikiem z fisher price, konik jest dość twardy, więc się nie udusi, do tego młodego swędzą dziąsła, więc często go namiętnie całuje :)

Moja musi z czymś zasypiać. Do tej pory z pieluszką tetrową zasypiała, jak już spała to jej z mężem zabieraliśmy na noc. Ale ostatnio mąż dał misia i z nim też ładnie zasnęła. Więc zaczęłam się zastanawiać, czy można...

Gość tutitu
Moje dzieci zasypiały z przytulankami od 4/5 mc życia. Oczywiście to nie był pluszak większy od dziecka tylko stosunkowo niewielki. Ważne by miał część, która swobodnie mieści się w rączce i można go za nią trzymać przy zasypianiu :D Śpią z nimi do tej pory i to najlepsi przyjaciele ;) do snu, w nieszczęściu jak i podczas oglądania bajek.