Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GruszkaGrucha

Figura gruszki-co konsumować, co ćwiczyć?

Polecane posty

Gość GruszkaGrucha

Witam mam figurę gruszki bardzo otłuszczone uda i duży tyłek, jestem ostatnio zdesperowana widząc siebie przed lustrem Co prawda mam bardzo ładną twarz, ale co z tego jak dla facetów najbardziej liczą się długie, szczupłe nogi i zgrabne pośladki-jak zmienić siebie?

akurat figura gruszki jest bardzo ładna chyba że faktyczne masz już otyłość I stopnia ;)

Gość iumyntbv
Może rower? Gruszka to najfajniejsza figura. :)

Gość GruszkaGrucha
Przy 168 ważę 80 kg .

Gość GruszkaGrucha
A 2 godziny dziennie ćwiczeń na nogi i pośladki wystarczą? I czy polecacie mi stosowanie diety jabłkowej, jedzenie samych jabłek przez 3-4 dni czy raczej nie?

To Ty nie masz figury gruszki, tylko jesteś zapasiona. Jak zejdziesz do 58 kilogramów, to się przekonasz jaką masz figurę, bo na razie to choroba, a nie figura.

2 godziny intensywnych ćwiczeń wystarczą tylko wtedy nie parz na wagę bo tłuszcz będzie się spalał ale też mięśnie się rozbudują.

Gość iumyntbv
Nie przesadzaj, jedz normalnie, tylko zrezygnuj z takich najbardziej tuczących rzeczy. A 2 godziny ćwiczeń to trochę za dużo. Na początku na spokojnie, bo się przetrenujesz. :) Ważna jest systematyczność.

Gość GruszkaGrucha
Mam mocniejszą budowę kości, więc w moim wypadku 58 kg to byłaby chudość, wolę mieć biodra i tyłek, ale nie w nadmiarze. Czy da się w jeden rok bez słodyczy ze zmniejszeniem porcji jedzenia i z ćwiczeniami schudnąć 15 kg?

Gość iumyntbv
Jasne, że się da. Spokojnie.