Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgshjkaGDXZ

pocałunek

Polecane posty

Gość dfgshjkaGDXZ

hej, co byscie pomyslały gdybyscie pocałowały, hmmm, jesli mozna to tak nazwac,niby chłopak jestw was zakochany itp, ale miał juz wiele kobiet przed wami, taki casanova cwaniaczek, pocałował mnie delikatnie ja oddałam mu pocałunek i nic, tyle, jeszcze nigdy nikt tak mnie byle jak nie pocałował, teraz sie tłumaczy, ze to przez to ze ja uciekłam, ale jak miałam nieuciec jak mi sie głupio zrobiło, oddczułam to tak ze on nie chce dalej sie całowac, i jakos tak, nie wiem co o tym myslec, głupio mi, bo on niby chce, ale skoro chciał to by sie za to zabrał porzadnie a nie, tak byle jak, porównujac to naprawde był najbardziej beznadziejny pocałunek, spróbowac jeszcze raz? cyz nie warto?

Gość dfgshjkaGDXZ
niby jest zakochaNY* ale jakos po tym jak "całuje" nie yło tego widac,heh, myslaąłm ze moze sie bał, bo wie ze ja taka spokojna wrazliwa, ale bez jaj, co to w ogóle było, nigdy nie miałąm takiej sytuacji, i nie wiem co teraz, heh

Gość dfgshjkaGDXZ
hahaha, pani czkawko ;p

poważnie, mój były tak robił :O potem się nie chciałam z nim całować, może ten Twój casanova też ma taką traumę? to jak całuje nie oznacza czy jest zakochany, może jest zakochany ale nie lubi sie calowac :(

Gość dfgshjkaGDXZ
to włąsnie ja tak mam, ze po prostu nie lubie, a on raczej lubi skoro ciagle probował gada i dalej próbuje, tylko mi teraz cholera dziwnie jakos, tak sie czuje potaktowana byle jak

Gość marcin alkoholik z dyskoteki
nie całuje sie z idiotkami

Gość dfgshjkaGDXZ
aha, spoko, dzieki :)

Gość dfgshjkaGDXZ
up :)