Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiazalamana

alimenty

Polecane posty

Gość męczy źni
co sobie tu popiszecie to NAPRAWDĘ WASZE :) reszta należy do kobiet :P PA!!

Gość w trawie piszczy
DO W TRAWIE PISZCZY-masz takie problemy?

Gość ZZZ Zniecierpliwiony
w trawie piszczy ZZZ Zniecierpliwiony-i dlatego te idiotki się bronią przed tą opieką bo nie będzie darmowej co miesięcznej kasy którą tak wielce na dziecko wydają."""" To jest oczywiste. Dziecko to dla nich problem. A sądy rodzinne udają ,że takiego problemu nie ma.

Gość tak z ciekwosci
ZZZ Zniecierpliwiony jesteś osoba wierząca???????????

Gość Milena1978
Wierzącym może sie tak sam nazywa ale jego wiara nijak ma sie do zasad Biblijnych. No chyba,że jest muzułmaninem, czyta koran i uznaje szariat. To tez wiara.Muzułmanki maja dwa prawa - słuchać i milczeć i tego nasz zniecierpliwiony oczekuje od kobiet europejskich.

Gość Milena1978
Wierzącym może sie tak sam nazywa ale jego wiara nijak ma sie do zasad Biblijnych. No chyba,że jest muzułmaninem, czyta koran i uznaje szariat. To tez wiara.Muzułmanki maja dwa prawa - słuchać i milczeć i tego nasz zniecierpliwiony oczekuje od kobiet europejskich.

""""" Milena1978 Wierzącym może sie tak sam nazywa ale jego wiara nijak ma sie do zasad Biblijnych. No chyba,że jest muzułmaninem, czyta koran i uznaje szariat. To tez wiara.Muzułmanki maja dwa prawa - słuchać i milczeć i tego nasz zniecierpliwiony oczekuje od kobiet europejskich""""" Zaczynam uważać ,że dla kobiet europejskich najlepszą zasadą by było """" słuchać i milczeć """"" Ewentualnie można ich posłuchać.Ale to posłuchanie, najczęściej kończy się nie korzystnie.

Gość tak z ciekwosci
A odpowiesz na pytanie - jesteś wierząc? Kiedy ciebie pytają np o konkrety,o inne możliwości rozwiązania, o jakieś sugestie zawsze "zagłuszasz" i klepiesz dla samego klepania o wszystkim i o niczym. "Przyciśnięty do muru" po prostu znikasz.

Gość tak z ciekwosci
A odpowiesz na pytanie - jesteś wierząc? Kiedy ciebie pytają np o konkrety,o inne możliwości rozwiązania, o jakieś sugestie zawsze "zagłuszasz" i klepiesz dla samego klepania o wszystkim i o niczym. "Przyciśnięty do muru" po prostu znikasz.

Gość tak z ciekwosci

Gość w gwoli wyjasnienia :)
Bóg stworzyła Adama i Ewę i rzekł im: mam tylko dwa prezenty. Jednym z nich jest sztuka siusiania na stojąco. Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął: Ja ja ja ja ja to chcę! Proooszę Panie,proszę.... Strasznie ułatwi mi to życie. Ewa zgodziła się mówiąc,że: takie rzeczy nie mają dla niej znaczenia. Wtedy Bóg dał Adamowi prezent a ten zaczął jak poj**** y zaczął skakać i wszędzie sikać, na każde drzewo,krzaczek i inne. Pod nieobecność Adama Ewa spytała Pana Boga: - Jaki jest ten drugi prezent? -Mózg,Ewo...mózg

Gość ciąg dalszy
A Ewa na to: - a na co komu móżg? Nie chcę. I nie dostała ;)

ciąg dalszy A Ewa na to: - a na co komu móżg? Nie chcę. I nie dostała """" I tak pozostało. Wystarczy Ewie zadać jedno pytanie , by to potwierdzić. Ewa uważa,że jej rola , to rozkładanie nóg.

Gość ulkiulki
Tak jak Adam uważa że jego role to sikanie,natomiast porządki po tym sikaniu ma robić służba.

Gość owia
Do facetów, którzy uwazają ze byłe są mscichelkami, to jestescie w błedzie. Mało którdmu tatusiowi zalezy na wspólnym wychowywaniu dzieci. Łache robicie ze macie płacic alimenty, to jest swiadczenie na dzieci nie zapominajcie. A wiekszosc z was nawet nie płaci i nhe martwi sie o to czy dziecko ma co jesc.

Gość tajemny
masz racje . Moj to dzieciom ubrania ze smietnika rprzywiozlpa sobie w sklepie kupuje wogole nie ma szacunku do dzieci jak to on powiedzial ze dz4eci to studnia bez dna i juz w tym momencie go jebnelam.

Gość bedwyn
Ale to prawda, ze dzieci to studnia bez dna i dziwne, ze twój facet to sobie uświadamia. Wszystkie jęczące tu męskie niedoróbki myślą, ze dziecko żyje energią z kosmosu, a 200 zl alimnetów idzie na zachcianki matki. Dlatego opieka naprzemienna to utopia, bo jak jeden z drugim zobaczy, ile dziecko wymaga pracy i ile kosztuje, to zrezygnuje po tygodniu.

Gość Takotoklak?
"Moj to dzieciom ubrania ze smietnika rprzywiozlpa" Krprrrwrrrplllapip? Takotokak? "juz w tym momencie go j**nelam." Z dyni, z bańki czy z glana? tajemny - jak widać z jej wypowiedzi to niezłe menelstwo. Ale dzieci to nie ma jej kto zabrać. I oddać do adopcji. Wychowa kolejne pokolenie meneli. "bo jak jeden z drugim zobaczy, ile dziecko wymaga pracy i ile kosztuje, to zrezygnuje po tygodniu." Racja bedwyn. Bo takiego zmanierowaneg przez mamuśke bachora to trzeba by najpierw porozkładać na części pierwsze, od nowa zrobić i zacząć wychowywać. A kto ma do tego cierpliwość?

"""""'Takotoklak? "Moj to dzieciom ubrania ze smietnika rprzywiozlpa" Krprrrwrrrplllapip? Takotokak? "juz w tym momencie go j**nelam." Z dyni, z bańki czy z glana? tajemny - jak widać z jej wypowiedzi to niezłe menelstwo. Ale dzieci to nie ma jej kto zabrać. I oddać do adopcji. Wychowa kolejne pokolenie meneli. "bo jak jeden z drugim zobaczy, ile dziecko wymaga pracy i ile kosztuje, to zrezygnuje po tygodniu." Racja bedwyn. Bo takiego zmanierowaneg przez mamuśke bachora to trzeba by najpierw porozkładać na części pierwsze, od nowa zrobić i zacząć wychowywać. A kto ma do tego cierpliwość? ''''' W jaki sposób zostało przez Ciebie zrozumiane , to co zostało napisane?. Jak to w ogóle można zrozumieć? Ja nie wiem,jak można odpowiedzieć na taką wypowiedź ? Po jakiemu to jest napisane? A ,że wychowa kolejne pokolenie meneli, to jest oczywiste.

Gość ulkiulki
Ale że frajer mówi o dziecku bachor to nie zauważyłeś???To dla ciebie normalne czytać to co się chce.

'''''''' owia Do facetów, którzy uwazają ze byłe są mscichelkami,""""""" I to coś ma wychowywać dziecko. A sądy rodzinne na to pozwalają.

'''''''' owia Do facetów, którzy uwazają ze byłe są mscichelkami,""""""" I to coś ma wychowywać dziecko. A sądy rodzinne na to pozwalają.

Gość Kult bachora?
" Ale że frajer mówi o dziecku bachor to nie zauważyłeś???' A że wyznawczyni kultu bachora wyraża się per frajer - to jest OK? Menele płodzą z menelkami BACHORY - nie wiesz o tym? A może współżyłaś z menelem i masz z nim dzieci?

Gość tak sobie czytam i mam .....
...niezły ubaw :-) Szacuneczek dla ZZZ Zniecierpliwiony i Takotoklak?

Gość Dziwny jest ten swiattt
Moja byla kolezanka:(od pol roku nie zyje. Miala męża 10lat starszego(mial30)Jej mąż mial wcześniej żone dziecko po rozwodzie dostala 300zl alimentow. Nazwijmy go Janusz. A jest czlowiekiem bogatym jezdzi autem za ponad 500tys wila kilka cpnow, restauracje,żwirownie. Tylko jego pierwsza zona miala wielkie szczescie ze uciekla od niego w pore, mojej dobrej kolezance niestety sie nie udalo, teraz odwiedzam ją na cmetarzu. A on placi na dziecko pierwszej zonie 300zl, drugiej dziecko czyli dziecko mojej kolezanki podobno on wychowuje szkoda dziecka bo pojdzie na zmarnowanie, a on pewnie ma juz kolejna zone narzeczona ktora skonczy tak samo na cmetarzu.

Gość Dziwny jest ten swiattt
Moja byla kolezanka:(od pol roku nie zyje. Miala męża 10lat starszego(mial30)Jej mąż mial wcześniej żone dziecko po rozwodzie dostala 300zl alimentow. Nazwijmy go Janusz. A jest czlowiekiem bogatym jezdzi autem za ponad 500tys wila kilka cpnow, restauracje,żwirownie. Tylko jego pierwsza zona miala wielkie szczescie ze uciekla od niego w pore, mojej dobrej kolezance niestety sie nie udalo, teraz odwiedzam ją na cmetarzu. A on placi na dziecko pierwszej zonie 300zl, drugiej dziecko czyli dziecko mojej kolezanki podobno on wychowuje szkoda dziecka bo pojdzie na zmarnowanie, a on pewnie ma juz kolejna zone narzeczona ktora skonczy tak samo na cmetarzu.

A Ty jesteś tylko kolegą? Dlaczego ją tam odwiedzasz? A kto komu broni mieć restauracje,żwirownie. . Odwiedzasz koleżankę na cmentarzu a nie wiesz kto wychowuje jej i jego dziecko?

Gość tajemny
ty zniecierpliwku tnbie ile zona dojebala alimentow co

Gość tajemny
umiesz tylko krytykowac kazdego jebancu

Gość tajemny
ja mojej daje na 2dzieci 2tysiace choc mam przysadzone 500zl . A ty pewnie nie dajesz bo wolisz na kurwy wydac niz na wlasne dzieci dac