Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajka1983

Ubranka dziewczynki wiosna-lato rozm. 86-92

Polecane posty

Gość Kajka1983

Dziewczyny czy interesowałyby Was ubranka firmy C&A oraz H&M w bardzo dobry stanie (kolekcja wiosna - lato 2012) ? Nie mam ich nigdzie wystawionych bo nie wiem czy będzie zainteresowanie gdyż paczka musiałaby iść z Austrii. Zjędcia mogę póki co przesłać na maila (podzieliłam je na zestawy). Nie sprzedaję poszczególnych sztuk bo nawet dla osoby zainteresowanej nie jest to opłacalne więc liczę za całość (23 sztuki) za 200 zł.

Gość cooleeeee
wypierdalaj z tymi szmatami

Gość chętnie zobaczę
maryniam@tlen.pl

Gość Do kajka
może podaj jakieś fotki bezpośrednio

Gość Kajka1983 to ja
Jak ktoś będzie zainteresowany to poogląda lepsze zdjęcia na allegro. Mam też kolekcję zimową z zeszłego roku w rozmiarze 80 firmy H&M. Wszystko jak nowe bo dziecko nie zdążyło nawet dobrze , regularnie pochodzić w tych rzeczach.

Gość ja do niej chodze
zniszczone znoszone szmatki

Gość Kajka1983 to ja
Mówisz? :) To nie kupuj :)

Gość katttta matttta
ty chcesz za to 200 zl? pogielo cie? hahah, no laska przesadzilas:D

Gość Elfek
te z pierwszego linka te zolte to chyba w ogole jakis zart:O

Gość Karolcia......................
Super ciuszki, biorę wszystkie. Mój mail karolciarigatti@poczta.fm Jestem za dwa tygodnie w Wiedniu więc reflektuję na nie 100% towo . Skąd jesteś?

Gość do autorki........,
hahah, ten post wyzej napisala sobie autorka:D:D co za tępa rura:D

Gość Kajka1983 to ja
Z Wiednia :). Napiszę ci dokładnie wszystko na maila:). Dziewczyny nie wiem , nie mam orientacji za ile się w PL sprzedaje i sądziłam że 200 to nie za dużo a wręcz w sam raz więc sorry jak przesadziłam. Tu u mnie 50 Euro to nie wiele .

Gość pannazzzzzzzz
autorko, chyba masz źle zrobione fotki, bo rzeczy nie prezentują się fajnie - naprawdę nie wyglądają na warte 200zł. Spróbuj przy innym świetle i z innym tłem, no i zadbaj o jakość zdjęcia. Skoro piszesz, że są łADNE I ZADBANE TO PEWNIE TAK JEST A ZDJĘCIA TEGO NIE ODDAJĄ... I NIE PRZEJMUJ SIE DURNYMI KOMENTARZAMI TYPU szmaty, łachy, BO TU TAK ZAWSZE A WIĘKSZOŚĆ SIE OBKUPUJE W SZMATEKSACH ALBO W KOSZACH WYPRZEDAŻOWYCH W DYSKONTACH :)

Gość Sama mieszkam w Niemczech
i wiem ile takie ciuchy kosztują ale autorko to jest PL :D tu się sprzedaje za 15 złotych czyli 3,5 euro a u nas głupie rajstopy dla dziecka w h&m kosztują 9 euro :D. Nie ogłaszaj się z tym na kafe albo wystawiaj po kilka złotych.

Gość Kajka1983 to ja
pannazzzzzzzz - dzięki , masz rację, zadbam o lepsze zdjęcia następnym razem . Te ubrania są naprawdę w idelanym świetle i wystarczy kliknąć dwa razy w okno na voila bo jak ktoś klika raz to wyświetla się gorsza jakość . To tak na przyszłość.

Gość Kajka1983 to ja
chciałam napisać że są w idealnym stanie a nie świetle :)

Gość ncbnxcbxnc
ja kliknęłam po dwa razy każde zdjęcie i faktycznie inna jakość fotek. Ubranka śliczne . Sama mam blondynkę i byłoby jej pięknie w drugim zestawie . Szkoda że nie sprzedajesz osobno każdy zestaw bo mnie tylko dwa zestawy interesują a pieniądze nie są duże. Ja bym dała tyle za te dwa zestawy tylko za przesyłkę do Austrii już bym nie dała :D

Gość julia karma
Obserwuj sobie http://www.kolorowemarzenia.pl/ - co kilka dni pojawiają się kolejne rzeczy w obniżonych cenach. Generalnie, to właśnie tam udaje mi się znajdować najlepsze okazje - czasami nawet poniżej cen rzeczy używanych ;-)