Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saga19

BOLACE PIERSI PRZY TABLETKACH ANTY

Polecane posty

pytam z ciekawosci, czy ktos mial takie skutki uboczne przy zazywaniu tabletek anty. mianowicie od grudnia bola mnie strasznie piersi- gleboko w brodawce, po bokach piersi i to przechodzi tez jakby troszke na pachwiny. ale najbardziej cierpia na tym moje piersi:/ bol jest czasami nie do zniesienia, a czasami mam uczucie jakbym miala zakwasy po jakichs cwiczeniach, ale tylko w piersiach. do tego uczucie jakby mialy eksplodowac...ogolnie biore tabletki yasminelle od kwietnia zeszlego roku i wczoraj specjalnie nie wzielam tabletki, zeby zobaczyc, czy przypadkiem od tabletek tego nie mam. no i oczywiscie bol nie pojawil sie az taki jak wczesniej wystepowal. chcialabym wiedziec, czy to moze byc skutek uboczny zazywania lekow? i mozliwe, ze moge juz za dlugo brac te leki i jakies zaburzenia u mnie powstaly? ktoras tak miala i moze wypowiedziec sie wiecej na ten temat?

Gość bszczwny
Oczywiście że może,ból piersi top jeden z najczęstszych skutków ubocznych zażywania tabletek,musisz wybrać się do gina i zmienić tabletki.