Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały_jin

Kobiety które kochają muzykę elektroniczną, house, idm

Polecane posty

Gość mały_jin

Są tu jakieś? :-) Poszukuje takich ale te ktore są w klubach są tam z przypadku bo przyszly z kimś, bo facet, bo nie ma gdzie wyjść. Festiwale to samo... Chciałbym poznać taką która ma wspólne zainteresowania.

Gość mały_jin
No. Jak zwykle. :D Nikogo nie ma. Takich ja ja wszyscy mają zawsze w dupie.

Gość mały_jin
Nie za bardzo rozumiem pytanie. Pytasz co to jest house? :D

Pytam o jakiś przykład muzyki house? Bo dla mnie te wszystkie co podałeś łączą się w kategorię którą nazywam "umcyk umcyk". Czasem słucham "umcyk umcyk" więc pytam :D

Gość ..................iV
jesteś spalona--------->wielbiciel muzyki house jak to przeczytał,to najchętniej by już chwycił piłę spalinową i..sorry kotku po Tobie:) bo dla Niego House to WSZYSTKO!

Gość najbrzydsze sa golfy
house tak sobie ale ambitne techno, drum&bass uwielbiam!

Gość mały_jin
E tam spalona. Dla mnie to norma, że nikt nie interesuje się tym tak bardziej. Szkoda. Mam nadzieje, że gdzieś tam jest moja damska wersja i będzie mi dane ją odnaleźć. Na tą chwilę cieszę się muzyką w samotności. Też jest fajnie. :D

Gość mały_jin
No techno też mi pasuje. Carl Graig, Octave One, Babicz, Trentmoller etc. D'n'b never. Jestem z lodzi. katowali mnie tym jak byłem młodszy.

nie szukaj odpowiednika damskiego swojego:P ta ona lepiej jednak by miała swój gust muzyczny,choc była otwarta na to co Ty lubisz bo najfajniej jak kazde do zwiazku,przyjazni coś wnosi

Gość mały_jin
Co takiego jest w Richim, że go tak kochają. Nie kumam tego typa. Z niemiec to głownie Modeselektor i Boys Noize :D To moi ulubieńcy.

Gość mały_jin
Dobra. Ale niech ma pojęcie o muzycę. Bo ja produkuje swoją i mam dość życia w samotności bo ludzie nie kumajątego jak można w cos takiego ladować kasę a sami to chcą mieć już gotowe mp3 na dysku :/

The Pressure(Frankie Knuckles Classic) - Sounds Of Blackness fajne:D

Gość najbrzydsze sa golfy
byłam na jego koncercie i trzymał mnie na nogach do 5 rano:) to w nim kocham ale jest wielu..

Gość mały_jin
Nie znam ale animacja przednia :D Uwielbiam takie rzeczy. dodałem sobie aż do ulubionych. Kurdę dzięki!!!!!! stokrotne.

Gość mały_jin
Do koleżanki Ani. Ciekawy głos w dyskusji. Cieszę się, że się wypowiedziałaś. To też w sumie jakby nie było jakaś forma miłości. Dorośniesz, ktoś Cie rozdziewiczy to zrozumiesz, że preferencje muzyczne są kwestią indywidualną a nie podstawą do obrażania innych. Ale trochę czasu mienie. A co do Major Lazer to fajne ten wokal.

Gość mały_jin
Właśnie!!! Fever Ray. O tym myślałem jak słuchałem poprzedniej rekomendacji.

Gość mała ania 12 lat
zostałam już rozdziewiczona 9 lat temu przez 50 letniego księdza a że mu niestawał to zrobił to kością piszczelową jakiegoś trupa któregoś my wygrzebali na przykościelnym cmentarzu ahahahaha i co szmaciarzu? łyso ci teraz?

Gość hownw
Czy te piosenki pasują do Ciebie?

Gość mała ania 12 lat
czemu mi to robisz? jestem prawiczkiem pragnącym męskiej miłości! rozdziewicz mnie analnie techno matole, błagam! przecież techno słuchają tylko geje! wiem że pragniesz mego nieużywanego anusa!

jesteś spalona--------->wielbiciel muzyki house jak to przeczytał,to najchętniej by już chwycił piłę spalinową i..sorry kotku po Tobie bo dla Niego House to WSZYSTKO! publikowanie takich wypowiedzi nie zachęca do kontaktowania się z fanami tej muzyki. :) a tak nawiązując do wcześniejszej wypowiedzi, tego "umcyk umcyk" czasem słucham, chociaż nie wiedziałam że to house i nie rozróżniam wykonawców.

Gość mały_jin
Nie wiem czy pasują. Podobają mi się. Lubie odkrywacie też takie klimaty. Wiem, że są mi podobne osoby. Niestety w rzeczywistości dużo łatwiej jest trafić na takich natrętów jak ten z paru postów wyżej. To trochę smuci i raczej nie napawa optymizmem. Ale walczę i idę do przodu. Stąd house jest mi najbardziej bliski. Mocna podstawa i prosty groove.