Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały_jin

Kobiety które kochają muzykę elektroniczną, house, idm

Polecane posty

Gość mała ania 12 lat
dobra, idę spać bo nie wstanę jutro do szkoły :) dobranoc 🖐️

Gość mała ania 12 lat
" Niestety w rzeczywistości dużo łatwiej jest trafić na takich natrętów jak ten z paru postów wyżej." może to dlatego że większość społeczeństwa nie ma zjebanego wieśniaczego gustu i nie słucha remizowego umcyk umcyk techno matole

Gość mały_jin
Placebo za smutne dla mnie. Jednak jest jeden utwór trip hopowu który ubustwiam. Massive Attack http://www.youtube.com/watch?v=u7K72X4eo_s Miazga :D O jeszcze kocham Air z Francji. Air to od Moon Safari to jeden z moich ulubionych zespołów. Ale to jest easy listening.

Gość mała ania 12 lat
dobra przyznam się do czegoś, jestem fanką zespołu Feel i nikt mnie nie lubi 😭

Gość hownw
Większość ludzi niestety zapomina że wszyscy jesteśmy inni. Dlaczego wszystko krytykujesz? Nie znam piękniejszych ballad jak tych metalowych gdzie główną rolę odgrywa solo gitara lub piosenek przy których da się w miarę bawić nawet jeżeli są umcy umcy...

Gość mała ania 12 lat
a jak miałam 13 lat to zgwałcił mnie cały chór armii radzieckiej 😭 najgorsze jest to że mi się podobało 😭 czy jak mi się podobało to jestem dziwką?

Gość mała ania 12 lat
" Większość ludzi niestety zapomina że wszyscy jesteśmy inni. " po stokroć brednie! oni wszyscy mieli wielkie radzieckie siusiaki i wkładali mi je do buzi

Gość mały_jin
Ciekawa dyskusja. Muzyka elektroniczna, gwałty, metal, radzieckie chóry. Normalnie New Age :D. Koniec tego dobrego. Miło sięrozmawiało ale jutro czas na pracę. :) Dzięki wszystkim którzy się wypowiedzieli. I tym którzy mówili na temat i tym którzy mówili już o czym zupełnie innym.

Gość hownw
Jak byłaś pod sutanną księdza to skąd mogłaś odróżnić ich twarze?

Gość mała ania 12 lat
" Jak byłaś pod sutanną księdza to skąd mogłaś odróżnić ich twarze?" po człooonkach (myśli)

Gość hownw
Aha,zastanawiałam się czy w tym całym pośpiechu zauważyłaś że obsługujesz kilku gości i że oni się zmieniają