Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliana099w

INWENTARYZACJA W PRACY- PYTANIA, WAZNE ! ! ! !

Polecane posty

Gość liliana099w

Dzis u mnie w pracy byla inwentaryzacja, kierowniczka powiedziala, ze brakuje jej piw i papierosow...w sylwestra wzięlam sobie 3 piwa i papierosy i splacilam to teraz w sb jak bylam w pracy ...dzis byla inwenataryzacja , o ktrej wiedzielismy przed weekendem .. nie wiem czy jest mozliwosc, ze skapnęła się ze brakuje jej 3 piw (kazde inne) .... dzis pytam kolezanki, a ona mowi, ze wie od drugiej kolezanki, ze kierowniczka jest wsciekla i zeby jej schodzic z drogi ... pytam czy jest opcja, ze kapnęła się i zoeirontowala, ze ktos to splacil i sprawdzi na rolkach z kasy kto i kiedy splacil ? plus to, ze sa kamery ... boje sie isc jutro do pracy

Gość masterchefffff
skoro to w sobotę wszystko zapłaciłaś a dopiero dziś była inwentaryzacja to znaczy, że brakuje innych piw i papierosów, a nie tego co ty kupiłaś. Zresztą pomyśl sama, skoro to przeszło przez kasę to jak może tego brakować?

Gość chomik przed kominkiem
a za urlopik płacone czy oszczedzane przez lata?

Gość liliana099w
kierowniczka przed inwentaryzacja mowila, ze jej czegos brakuje czyli moze pobieznie sprawdzila inwenaryzatorem i wyszlo , ze brakuje... ale dopiero dzis byla inwenaryzjacja sama w sobie- ja mialam wolne... i np jesli wiedziala przed ze brakuje jej tego i tego a teaz nagle jej tego nie brakuje to ktos musial to splacic.. a w weekend pracowalam tylko j i druga kolezanka..

Gość liliana099w
DO SEDNA - BOJE SIE TEGO, ZE ONA PRZED INENTARZYACJA ZAUWAZYLA BRAKI- MOZE KONKRETNE - WIEDZIALA CO I JAK.. Z PAPIEROSOW I PIWA.. I POWIEDZIALA NAM O TYM ... W TYM CZASIE JA WIEDZAC O INWENTRACYZJI SZYBKO TO SPLACILAM I ONA SPRAWDZI SOBIE NA ROLCE W WEEKEND KTO SPLACAL TE KONKRETNE PIWA.. TEGO SIE BOJE... BO KOLEZANKA CO BYLA DZISIAJ W PRACY Z KIEROWNICZKE ( JEJ STARA ZNAJOMA) NIE CCIALA NIC POWIEDZIEC I POWIEDZIALA ABY JEJ SCHODZIC Z DROGI

Gość ciekawska sledzaca temat
Jaki to sklep? klienci moga podbierac czy tylko wy macie dostep? Czy kierowniczka bylaby zla o 1 paczke appierosow i 3 piwa? Watpie. Nie wieze tez, ze bedzie przegladac cala goziny nagrania zeby sprawdzic kiedy zniknelo :/ Przeciez to normalne, ze czegos brakuje w takim sklepie

Gość liliana099w
My mamy tylko dostęp do piwaa i alkoholi , klienci jedynie do chipsow, ale one tez sa przy ladzie... ciekawa jestem czy skapła się o 3 piwa i pczke papierosw i zrobila inwentaryzacje.. ciekawe to jest bo sklep funkocnuje 3 tyg, juz jeden remanent byl- wyszlo ok a teraz byl drugi..

Gość liliana099w
up up

Gość ciekawska sledzaca temat
to pewnie chca sie upewnic, ze maja uczciwy sklad. Latwiej jest remanent robic na poczatku. Mozliwe, ze wiedzieli, ze ktos to wzial, a przejrzenie tasm z ok 2 tyg to nie zaden wyczyn w sumie - wystarczy koniec kazdego dnia sprawdzic

Gość liliana099w
na pcozatku byl, po tyg remanent bodazje,... ja sie jutro nie pokaze w pracy, ona sie skapnie ze to ja splacilam, jak zapamietala przed inwenatrayzja knkretnie co jej brakuje i zobaczy ze w sb w nocy to splacilam to przeciez zapadne sie pod ziemie, a jak nabąknęła o remannecie to ja najbardziej bylam wielce zdziwiona :O

Gość jdjdjsjdjdd
Moze wie, moze nie-okaze sie...Zastanawiam sie tylko co cie skłoniło zeby brac fajki i browary...:-o

Gość liliana099w
bo byl sylwester a ja nie mialam nic, wzielam te 3 piwa ktorych i tak nie wypilam i papierosy- z zamiarem splacenia ... ciekawe jak sie mogla zorinetowac przed remanenetem konkretnym, ze brakuje jej towaru, tj paczki papierosow i 3 piw.. no jak niby ? jedenj osoby jestem pewna, ba nawet dwoch, bo pracuja z ta kierowniczka tyle lat i nie placily ani raz nic po inwentaryzacji- zadnych brakow. jestem ja i druga osoba.. ale ta druga osoba ma zostac zwolniona, bo sie nie nadaje, lecz to starsza babka nie wydaje mi sie aby kradla

Gość Mam goraczke
co to za sklep, że za taki brak robi się taką aferę ? :D:D:D

Gość liliana099w
no wlasnie ta kierowniczka robi afere o 2 gr, remanent co tydzien, nie wiem jak sie zorientowala ze ma braki i zrobila tę inwentaaryzacje??? no jak ??? chyba, ze ta srarsza babka by tak wynosila, ale watpie, wyglada na porzadna, zawsze dobrze sie rozlicza itd..

Gość v ty tam
TO TY SIE NIE NADAJESZ skoro kradniesz

Gość liliana099w
wzięlam, ale zapisala na kartce, mialam spralcic po 10, po wyplacie, ale jak sie dwoeidziaalam , ze remanent to pozyczylam sie i splacilam w sobote... a od pt wiedzialam, ze w pon bedzie inwent

Gość liliana099w
up

Gość liliana099w
up