Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edis

Rudolf M. oszust i kobieciaż

Polecane posty

Gość edis

Poznałam go przez pewien portal. Pisaliśmy ze sobą, po czasie doszło do spotkania i tak się zaczęło. Mówił mi że jest po rozwodzie, co wtedy prawdą nie było, bo rozwiódł się z żoną dopiero wtedy gdy zamieszkaliśmy razem (szkoda tylko że nie sprawdziłam tego prędzej). Na początku było wręcz wspaniale, zaszłam w ciąże... i szok, bo już na jej początku przyłapałam go na pisaniu sms-ów z jakąś panienką. Czytałam je i bez wątpienia próbował się z nią umówić. Po niedługim czasie kolejna kobieta, kolejna, i tak pisał z kilkoma kobietami naraz, co trochę poznawał nowe i tak cały czas. Podejrzewam że spotykał się z tymi kobietami (tak przynajmniej wywnioskowałam z treści tych sms-ów jakie ukradkiem wyczytałam w jego tel.) Był zły na mnie że go przyłapywałam, zaczął stosować przemoc wobec mnie, została założona niebieska karta. Jednak myślałam sobie że jak urodzi się nasze dziecko to coś się zmieni. Jednak nie zmieniło się nic. Dalej kobiety, dalej mi się oberwało. Wkońcu odeszłam. A on co? Wrócił do swojej byłej żony, która pozwoliła mu spowrotem u niej zamieszkać. Całą winę przed nią zwalił na mnie. Do mnie non stop wypisuje sms-y w których mi ubliża, wyzywa, wygraża się że zabierze do siebie naszą córeczkę. A co najciekawsze... nadal flirtuje z innymi kobietami które poznaje poprzez różne portale, również na faceeboku. Często zaniża swój wiek o 8-10 lat, a tak naprawdę lat ma dziś 50. Tak że uważajcie na takowego mężczyznę... a może któraś z was miała z nim do czynienia to proszę pisać. Pozdrawiam.

Gość polerka Floriana
a dobry w łozku jest? :D

Gość pijany kjójićek
50 lat i jeszcze ma wzwud?

Gość edis
Do wypowiedzi wyżej... nie wiem, gdyż od czterech ponad lat nie jesteśmy razem, ale chyba tak skoro nadal czegoś szuka wśród panienek, a nadmieniam że lubi takie w przedziale wiekowym 20-35 lat.

Gość blebleoszusciblebleble
Ja chyba typka znam. Znalazł mnie kiedyś na sms-0wym czacie. Dawno to było, ale pisaliśmy troche. I choć nalegał, to nie dałam się namówić na spotkanie. Ale pisać to ładnie potrafi... ma facet bajer.

Gość bgnjdghhgh
przystojny? napisz cos więcej o wyglądzie, chcemy wiedzieć kogo się wystrzegać.

Gość blebleoszusciblebleble
Czy przystojny? Zdjęcie tylko mi wysłał... taki sobie, łysawy, a włoski co ma to ciemne. Do chudych raczej nie należał, no i skoro dziś ma 50 na karku, to faktycznie wiek zaniżał. Kurcze, może autorka postu tu jest, może potwierdzi czy ten którego ja znałam to TEN. Ale zgadzało by się "Rudi z opolskiego" który ostro najeżdżał na byłą kobietę.

Gość bgnjdghhgh
wysoki, niski? jakieś cechy szczególne? przedstawiać to się może różnymi imionami, do wyboru ma parędziesiąt. Nikt od razu nie żąda pokazania dowodu osobistego.

Gość edis
No witam witam. Widzę, że znalazła się osoba która poznała mego byłego. I dobrze że nie spotkałaś się z nim bo tylko by cię wykorzystał. Twój opis się zgadza... łysawy, nie szczupły, i zawsze przedstawiał się jako Rudi właśnie. Jest niewysoki, i ładnie pisać potrafi. Ale naprawdę nie warto kobietki, bo on nigdy nie trzymał z jedną... nigdy. Zawsze miał kilka panienek. Z jedną mieszkał, z drugą pisał próbując się umówić, z trzecią się spotykał, z kolejną sypiał, itd itd. Każdej z kolei obiecywał że ho ho. A potem rzuca każdą po kolei obwiniając nas kobiety że to nasza wina... bo on święty przecież.