Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I tak nie mogę jeść.

Wkooorwiłam się!!! Tymrazem nie na żarty!

Polecane posty

Chce kupić dzinsy Noszę rozmiar 44 ale jak się okazuje tylko górę bo dół mam w rozmiarze nie wiem nawet jakim wejdę w spodnie 36 a może nawet 34 tyle że się nie zapne bo brzuch! Wszysykie spodnie w rozmiarach powyżej 38 mają udo na 60cm a dla mnie to kosmos,bo ja mam udo na 50cm w biodrach nawet 100cm. nie mam! Za to w pasie mam więcej niż 100 chyba-Masakra jakaś Wszystko mi się w brzuchu odkłada! Gdzie ja takie spodnie znajdę?

Gość Ernesto91
pokaż fote mutancie :)

No i co ci z tego że wyszperam jakąś fotę na której będe miała wszystkie mankamenty skrzętnie ukryte i będe wyglądała jak sex bomba-ty się niepotrzebnie podniecisz a ja jeszcze bardziej wkur... bo się obnażę przed jakimś -nie wiem kim w nie wiem jakim celu! Spad!..

Gość Ernesto91
wątpię żeby opas mający w pasie więcej niż 100 cm mnie podniecił :D

A mnie nie podnieca twoja bezmyślność odrazu widać że jesteś przegrańcem który niczego nie osiągnoł i nie osiągnie w życiu.

Gość Qatrofon
Szukaj fasonów odcinanych pod biustem i unikaj spodni!

Gość z1234
a jak wygląda twój brzuch?

Potrzebuje dzinsy. Mój brzuch normalnie -bo jeśłi chodzi ci o stan skóry albo jakieś rozstępy czy cokolwiek obleśnego to nie ten adres ja mam dobre geny i nie ma skłonności do takich rzeczy jedyna moja skłonność to słodycze i trochę sadełka za to reszta gładka spójna i ronomiernie rozmieszczona Kiedyś pewna doświadczona masarzystka stwierdziła że mam nadmiar wody w organiźmie tak nie długo masowała aż w końcu zawiedziona stwierdziła że to nie woda to tkanka tyle że bardzo zadbana,wypielęgnowana-ha ha pomyślałam zadbane sadło mam:D

Zrzucę to sadło i wbiję się 34 będe miała święty spokój na zakupach będe dokonywać expresowych wyborów bo wszystko będzie leżało idealnie-pamiętam jak to kiedyś było zanim się rozrosłam. Poza tym zauważyłam że na aukcjach w tych rozmiarach można więcej okazji złapać niż w roz.44 a o kupowaniu spodni nie ma mowy bo trzebaby było dół spodni w rozm34 dupę w rozm38 a pas rozm42 Bluzki potrzebuje w 44 bo mam wielkie bimbały

Gość sorry ale jestes naprawde
Niedorobiona. Dobre geny widac po spojrzeniu na figure. Ty wygladasz jak facet - wielki brzuch i zero bioder. Wspolczuje. Przejdz sie do meskiego. Tam pewnie cos dla siebie znajdziesz.

Dobre geny mam-zatem niemożliwe żebym była niedorobiona! A nie wiem o czym piszesz bo akurat figurę wynikającą z mojej budowy ciała mam idealną-zgubię to sadło i do 70tki mogę powalać na kolana!

Gość ixyyyyyyyyyyy
szukaj spodni z niskim stanem

Niski stan dobry dla anorektyczek Ja wolę wysoki a nawt bardzo wysoki...

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale jak chcesz wcisnac swoj brzuch w spodnie z wysokim stanem? no chyba, ze chcesz kupic za duze spodnie i na tylku miec worek :o

Jedyne co mnie wkurza to te szerokie uda w spodniach Czy wszyscy muszą mieć w udzie powyżej 55cm? i te co noszą 38 i te co 44 Czy jak kobieta to musi mieć dupę jak szafa?

Gość wredniucha10
kup sobie spodnie z lajkrą i na gumkę w pasie

Kupuje z dodatkiem elastanu w rozm 40/42 i są idealne w brzuchu pupie i luźne w udzie oraz reszcie

Już przestałam-chudnę w oczach:P Geny mam super! Dupska nie ma wielkiego mam jedynie spory brzuszek nic ponadto!

Gość ixyyyyyyyyyyy
kup sobie jakies dresy

Gość ixyyyyyyyyyyy
"Dupska nie ma wielkiego mam jedynie spory brzuszek nic ponadto!" widocznie to brzuszysko przeslonilo ci cala reszte :D

Mierzyłam ma 90 w pasie a w biodrach 95 także wcześniej na wyrost napisałam w biuście ma 120 także jak schudnę i wrócę do dawnej figury zakasuję większość niestety-dla większości

Potrzebuje spodnie które będą miały szerokość w udzie 25cm!

Problem w tym że wszystkie od rozm44 do rozm38 mają w udzie około 30cm szerokości