Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jakaś inna chyba

Nie powiększają mi sie piersi w ciąży

Polecane posty

to moja druga ciąża,wiec wiem ze nie urosną wcale. Wszedzie piszą, że na pewno już Twoje piersi nie mieszczą się w starych stanikach itd a to nieprawda. Chcialabym, zeby troche urosly bo z natury mam dwa pryszcze, miseczke A. Pamietam jak na poródówce wstyd mi było dziecko karmic, bo bylam najstarsza a piersi najmniejsze. Lezaly ze mna dwie mlodziutkie dziewczyny z wielkim biusetm, wystarczylo ze wyjeły piers z koszuli i swobodnie karmily dziecko, ktore leżało obok nich. Ja jak wyciagne piers to ni huhu dziecko do niej nie siegnie ;) Dlaczego tak sie dzieje, czy z moimi hormonami wszytsko ok ?

Gość marcowa mama
nie musisz przynajmniej kupować nowych staników :) to zawsze jakiś plus!

e tam, kupiłabym z chęcią. W kazdym poradniku w Internecie jest napisane z 100 % pewnoscia, ze kazdej matce piersi sie powiekszaja do wielkich rozmarów , wiec uwazam, ze ze mna jest coś nie tak.

Jak możesz normalnie karmić to musi być z hormonami ok. Po prostu tak masz;-) Ciesz się bo ja nie mogłam kupić tak dużych staników do karmienia:D bo mam spory biust a urósł o dwa rozmiary.

Gość Boże widzisz i nie grzmisz :D
Kobieto, jedne panie mają biusty duży inne małe. Moje piersi też są jak to mówisz jak dwa pryszcze i większe nie będą. Po porodzie minimalnie urosły jak napełniły się mlekiem, ale staniki nadal były mi dobre w moim rozmiarze... Moja trzy lata młodsza siostra w wieku 13 lat miała większe cycki niż ja mając 16...czułam się pokrzywdzona przez los, ale po postu ona ma biust po naszej mamie a ja? no cóż...po tatusiu :D

Miarka i gdzie tutaj jest jakas sprawiedlwosc ? ;) TYn masz duzy biust i jeszcze Ci rosnie a ja mam wyglad 12latki i nawet w ciazy matka natura żałuje min kilku cm ;)

no ja mam tak samo, moje 16letnie kuzynki maja piersi wieksze jakies 5 razy ode mnie. I jeszcze eksponuja tak, ze wpadam w kompleksy ;) Po prostu myslalam, ze w ciążach musowo sie powiekszy ale gdzie tam ;)

Gość Boże widzisz i nie grzmisz :D
ps. ja się pocieszam z moją kuzynka, której też natura nie obdarzyła dużym biustem, że przynajmniej nic nam na starość zwisać nie będzie :D daj spokój, jeśli możesz wykarmić swoje dziecko to żaden problem. Ja miałam w tych moich małych cyckach tyle mleka, że budziłam się po 3 h zalana jakby mi ktoś miskę wody wlał do łóżka...

Gość alaboga co się stało
też mialam to samo ale nie przeżywałam tego jak Ty :O cieszę się, że mam mały biust i przynajmniej nie boję się, że na starość będą dwa wielkie zwisy :D

nie ma sprawiedliwości;-) mnie aż plecy bolały od noszenia go , szczególnie na początku laktacji. Kupowałam te staniki sportowe bo mi kręgosłup padał. Najważniejsze żeby można było młode karmić reszta to pikuś;-)

Gość fes87ey8s7eyf
male piersi tez wisza...jak uszy jamnika, wiec sie tak nie pocieszajcie.

Gość świecącaperełka
Ciesz się dziewczyno ,że Ci się piersi nie powiekszają ,powiem Ci z perspektywy czasu -a jestem po 2 ciążach ,że mi piersi urosły , miałam mnóstwo mleka i musialam brać w pewnym momencie tabletki na spalenie pokarmu bo miałam ciagle zapalenie piersi , w szpitalu połozne mówiły ,że mogłabym całą armię wykarmić A ja wspominam to jak koszmar, lezałam ciagle z gorączką i wiesz co tęsknię za moimi maleńkimi piersiami z kiedyś nawet myslę żeby je pomniejszyc ciesz się z tego że masz małe i zgrabne pozdrawiam

Gość mario124
niestety wasze małe cycki będą wisiały po ciążach jak skarpety więc się tak nie pocieszajcie deski do prasowania

Gość rghghhhd
Ja mam powiększone w 13 tyogdniu tak ze mi sie nie mieszcza w zaden stanik sprzed ciązy.

Gość gdyegh34
ja mam 48 lat i moje małe cycki wygladaja identycznie jak gdy miałam 16. żadne zwisy czy uszy jamnika. może jak będę miała 80 lat to obwisna, ale wtedy to już chyba wszystko jedno..

Gość agnieeeesiaaaa
mi też w ogóle nie urosly w ciąży. Każda ciąża jest inna po prostu