Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniQQ25

43 dni bez miesiączki, a ciąża

Polecane posty

Gość MoniQQ25

Witam, mój problem polega na tym, że od 43 dni nie mam miesiączki,ani nic nie wskazuje na to żeby miała się pojawić w najbliższych dniach. Moje cykle były zawsze dość długie,ale zwykle trwały około 32 dni. A teraz nic. Jestem mężatka od prawie pół roku, ale jeszcze z ciąża wolałabym poczekać ze względu na to, uważam, że na wszystko jest w życiu czas i obecnie pochłaniają mnie inne sprawy. Mam 25lat, test ciążowy zrobilam prawie tydzień temu był to wówczas 37 dzień cyklu, wynik wyszedl negatywny, co może być przyczyną braku miesiączki przez tak długi czas? Pozdrawiam i proszę o radę:)

Gość zxzx
Zapisz się do gina.

Gość gdzie on jest?
stres,pogoda,infekcja....itp.itd.... idź do gin po luteinę dostaniesz @ i wyreguluje ci cykle!:)

Gość bialamasajka
Moze masz jakieś zaburzenie chwilowe. Zacznij prowadzić szczegółowe obserwacje, szybciej coś wychwycisz. Mi takie coś pomaga, do pomocy używam testera owu na ślinę

Gość bialamasajka
Moze masz jakieś zaburzenie chwilowe. Zacznij prowadzić szczegółowe obserwacje, szybciej coś wychwycisz. Mi takie coś pomaga, do pomocy używam testera owu na ślinę

Gość madinette266
mam podobnie. też nie mam okresu a wynik testu ciazowego jest negatywny. najgorsze,że lekarz nie chce mnie wyslac na badanie krwi,aby spr.gospodarkę hormonalną. w polsce mamy beznadziejna sluzbe zdrowia:/

Gość madinette266
mam podobnie. też nie mam okresu a wynik testu ciazowego jest negatywny. najgorsze,że lekarz nie chce mnie wyslac na badanie krwi,aby spr.gospodarkę hormonalną. w polsce mamy beznadziejna sluzbe zdrowia:/

Gość aaaniaaa25
Witam , mam mały problem , 05.01,2013 powinnam była dostac okres ale się nie pojawił ponieważ mam regularne miesiączki to 06.01 rano zrobiłam test ciążowy i wynik był pozytywny pokazały się dwie kreski ale wieczorem pojawiło sie krwawienie nie wiem co to może znaczyć ( miesiaczka czy poronienie ). 09 .01 ponownie zrobiłam test a kreski były bardziej widoczne niz poprzednio . Czy ktoś może odpowiedziec na moje pytanko .

Gość Perw mobilna
Ktoś może - ginekolog. Idź jak najszybciej.

Gość aaaniaaa25
Termin mam na przyszły tydzień a (krwawienie , plamienie) juz ustało . % lat temu poroniłam i przebiegało to całkiem inaczej . Dlatego nie wiem co mam myślec , zobaczymy co mi lekarz powie .

Gość aaaniaaa25
czy ktoś może odpowiedzieć mi na pytanie ?? czy już nikogo tu nie ma

Gość zccc
A na co czekasz? W takiej sytuacji trzeba iść do lekarza jak najszybciej -choćby do szpitala. Nikt poza lekarzem nie powie co się dzieje.

Gość aaaniaaa25
Mieszkam w londynie i oni ciąże uznają dopiero po 10 tyg ciąży i to w tedy mogą o nią zadbać bo to w tym czasie jest najwięcej poronień , dlatego więc ide do lekarza w przyszłym tygodniu . Moje pytanie brzmiało czy mogłam miec miesiączke i czy ktoś coś takiego miał . Pare lat temu poroniłam i był to całkiem inny przebieg . A krwawienia już nie mam od 2 dni .