Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo Dorosła

Kochanka trzeba mi takiego jak imperium .......

Polecane posty

Gość Bardzo Dorosła

,co by mnie brał tak jak ja daje całą pełnią ,co by i władcy i poddań ca był wcieleniem......tekst piosenki ś. p . Jacka Kaczmarskiego . Kobiety co o tym sądzicie podoba wam się, czy może spotkałyście takiego mężczyznę w swoim życiu .

Gość Bardzo Dorosła
Ja też jeszcze nie i myślę ,że raczej nie spotkam nie te lata i chyba brak polotu . Piosenki są super i Bajora uwielbiam .

Przez Ciebie od rana uciekłam w krainę marzeń :) Myślę, że taki mężczyzna może się trafić w każdym wieku. Jeżeli w coś nie wierzymy, to nigdy się to nie spełni :)

sama kobieta musi byc niezwykła by na niezwykłego faceta miec szanse trafić :classic_cool:

Każdy jest niezwykły na swój sposób. Natura jest pod tym względem rewelacyjna, bo nie spotkasz dwóch takich samych osób, co automatycznie czyni je niezwykłymi :)

Gość Bardzo Dorosła
W taki dzień to tylko marzyć ,popatrz za okno ni to zima ni wiosna .przez jakiś czas myślałam ,że spotkałam ale on jest taki nie zdecydowany ,że chyba sobie odpuszczę i nadal będę sama .

Gość Bardzo Dorosła
do niezwykłości mi chyba daleko ale chcieć zawsze można

Podstawą jest myślenie o sobie, jeżeli zakładasz, że jesteś zwyczajna i nie widzisz w sobie piękna takiego czy innego, to inni go też nie zobaczą :)

Gość Bardzo Dorosła
Dziękuje za komentarze , może zajrzę po południu albo wieczorem . Jesteście bardzo mili .

Gość Bardzo Dorosła
no może troszkę jestem zdesperowana ,za dużo we mnie miłości do bliźnich.Piękna raczej nie ale atrakcyjna owszem .nie wiem jak postępować z facetami przez 22 lata byłam żoną 1 mężczyzny.A czasy się zmieniają .

"Każdy jest na tyle nieszczęśliwy, na ile się za takiego uważa." Seneka Tak więc pokochaj siebie, a ten wspaniały mężczyzna pokocha Ciebie :) Miłego dnia

Tylko tu nie chodzi o atrakcyjność czysto fizyczną. Piękna może być osoba, która nie jest odzwierciedleniem kanonów atrakcyjności, ale ma piękną duszę i charakter. To idealny cytat dla Ciebie "Żadna istota nie smuci się długo po stracie z wyjątkiem człowieka, który trwa przy swoim bólu i cierpi nie tyle, ile odczuwa, lecz ile postanowił cierpieć." Wszystko zależy od Twojego nastawienia :)