Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesciowie11

jestem pod ogromnym wrazeniem tesciow

Polecane posty

Gość tesciowie11

Hej :) musze podzielic sie z wami moja sytuacja. otoz bylam z mezem 11 lat ale niestety tydzien temu dowiedzialam sie ze przez 3 lata mnie oszukiwal i ma nowa kobiete i ona teraz w ciazy. zalamałam sie... a tu prosze ! na pomoc przyszli tesciowie. Powiedzieli przy mezu , ze oni juz syna nie maja , ze nie moga zrozumiec ze on tak postapil - tesciowie sa prawnikami i dosc ulozonymi ludzmi , cenionymi w swoim srodkowsku. Wstyd im bylo za syna. Powiedzieli ze w trakcie sprawy rozwodowej go zniszcza - bo to tesc bedzie po mojej stronie w sprawie rozwodowej. bylam w szoku... kochaja moja corke czyli swoja wnuczke i powiedzieli ze zrobia wszystko bysmy byly szczesliwe , 2 dni temu odberalam klucze do nowego mieszkania.. prezent od tesciow. Jestem blada , ze postapili tak wobec syna i wobec mnie. Mogli przeciez na mnie na srac a tu rposze..

Gość gfdgdfdggd
no to sie ciesz to bardzo duze wsparcie

w porządku ludzie :) doceń to i bądź też wobec nich w porządku

Gość dgsdsgdgsdgsdgssdg
jaki to seriał?

Gość tesciowie11
jestem wobec nich w porzadku , jak najbardziej . dziwi mnie to czasami jak kobiety tutaj na kafeterii pisza o zlych tesciach moi sa wspaniali. Nie powiem , ze na nich zeruje bo sama mam dobra prace i zarobki ogromne ( jestem biologiem i pracuje w genetyce) taka postawa jest wspaniala wobec mnie ... ale w sumie sie zastanawialam czy nie oczekuja wobec mnie niczego ? jak myslicie ?

może boją się, ze przez to co zrobił ich syn nie będą mogli widywać wnuczki. dlatego dbają o was, żeby nie stracic z nią kontaktu

Gość jedna. z wielu
pomyslalam tak jak meaaa. Boja sie ze urwie im sie kontakt z wnuczka. Masz szczescie ze masz takich cudownych tesciow. a twoj maz to skonczona swinia i dobrze mu tak!

Gość Siedemnasty stopień
gratuluję teściów! czasami męzowe okazują się złamanymi kutasami a ich mamusie ich bronią.....tutaj jednak okazało się że potrafili sprawiedliwie ocenić sytuację :) super..... powodzenia w nowym i lepszym życiu!!!

Gość tesciowie11
ale dobrze mnie znaja i wiedza , ze nie jestem kobieta , ktora tak sie zachowuje , nigdy nie ograniczalam im kontaktu z wnuczką . ale boli mnie tez postawa meza , bylismy ze soba bardzo dlugo szczesliwi i w ogole a tu taki szok...

Gość jak nie prowokacja...
to moge Ci tylko pogratulowac takich wspanialych tesciow. Moj tesc byl wspanialym czlowiekiem ale tesciowa to tylko patrzy jak tu wyrwac od nas troche kasy chociaz sama ma ich bardzo duzo....a Twoi staneli po wlasciwej stronie skoro to Twoj maz Was oszukiwal i Ciebie zdradzal...

Gość Siedemnasty stopień
no właśnie, nie chcą stracić z Tobą kontaktu i z dzieckiem..ale to dobrze, to że tatuś się nie sprawdził, nie oznacza że dziecko nie ma mieć fajnych dziadków :)

Gość tesciowie11
nie to nie jest prowokacja. Mowie jak jest. Tylko wiecie co .. kocham męza mimo wszystko ale wiem , ze tak rodziny zbudowac sie nie da. mam oparcie w tesciach w moich rodzicach jakos dam rade myśle..

no niestety mamusie wychuchanych synalków często gęsto zachowują się nielogicznie... w rodzinie męża mamy taki przypadek. ciotkę mąż zostawił dla innej kobiety. zostawił ją z trójka małych dzieci... teraz jej syn trzydziestoparoletni zostawił żonę i dziecko dla innej kobiety. a co robi ciotka? cacy cacy synuś a jego żona jest be i to napewno jej wina zapomniał wół jak cielęciem był i jak sama w takiej sytuacji była...

Gość ojojku
ciezko uwierzyc że zdarzaja sie ludzi, zwłaszcza prawnicy z takim poczuciem moralnosci. Ale może pora? :) Jesli mają jakis cel w pomaganiu tobie to jedynie przychodzi mi do głowy chęć zemsty na synu. Moze zrobil cos wiecej niz tylko wstyd rodzicom? Bo moga ci pomagac z dobrego serca, z miłosci do wnuczki... ale chcec zniszczenia go na sprawie... hmm... No nic, darowanemu koniowi sie nie zagląda. Ciesz sie ze masz wsparcie... i własne dochody.. bo nie bedziesz zalezna od nich w razie jakiejs dziwnej sytuacji.

Gość tesciowie11
meea - tacy ludzie to nie maja za grosz szacunku do drugiego. Zostawic z trojka dzieci , kurwa co to za faceci teraz na tym swiecie ? zero odpowiedzialnosci

Gość tesciowie11
moi tesciowie wlasnie zajmuja sie takimi sprawami rozwodowymi , walce o dzieci , uznawanie ojcostwa etc. pracuja juz 20 lat w tej branzy i niszcza takich ludzi. Wiec mysle ze zabolalo ich to co zrobil syn i po prostu tak zrobili... nie wiem

Gość tesciowie11
a najlepsze w tym wszystkim jest to ze ja sie nie domyslalam nawet co do meza. pracujemy po 8h dziennie razem pracujemy nigdy nigdzie nie wychodzil na szkolenia nie jezdzil ja nie wiem kiedy on jej te dziecko zrobil..

To jak film :D Jeśli to nie zmyślona historia to dziękuj za takich teściów ;) Ale mnie przeraża jedna sprawa! Wykrzyknąć się własnego syna????!!!!! Zdradził - ok.Nie ważne jaki był powód.Byłabym rozczarowana,wspierałabym zapewne synową czy wnuki ale wyrzec sie własnego dziecka przez takie coś ? NIGDY! Co innego gdyby to był morderca,pedofil czy gwałciciel!

Gość gsdsddsfsdf
a czym konkretnie się zajmujesz?

Gość a ja tez mysle ze
a cora ile ma lat?

Gość Bielsko Biała
A dlaczego jesteś zaskoczona??? Czyżbyś przez te wszystkie lata patrzyła na nich spode łba jak większość niewdzięcznych synowych? Na to wygląda, a tu widzisz, wielkie zaskoczenie, bo teściowie to jednak dobrzy ludzie :)

teściowie, nie teściowie - widać, że po prostu ludzie mają klasę. pomijam już fakt kupna mieszkania, bo prawdopodobnie sama byś sobie świetnie dała radę, ale liczy się emocjonalny gest wobec Ciebie - jako ich "córki". W prawdziwej rodzinie siła :-)